30-06-10

piste wedstrijd Brugge

Een wedstrijd waar ik naar uitkeek, vooral de lange afstand 5000 meters. Onmiddellijk was het ook prov.kamp. Met een ganse week niet te kunnen lopen door de warmte en tijd te kort, zag ik het eindelijk niet zitten. Mijn droom was een podiumplaats. 's morgens opgestaan om 5 u voor de winkel, om 11.45 vertrokken naar Brugge, ideaal was het niet, ging graag op mijn gemak wat kunnen eten, maar het was terug onderweg een broodje in de plaats. 's morgens als ik wakker was zag ik al dat het ook nog geen ideaal weer was voor mij ( te warm ), Eens aangekomen at ik nog iets en deed mijn loopkleren aan. De eerste proef van de dag was de spurt, niet volledig doorgaan, rustig aan gewoon lopen voor de lol. Om 15.30 was het dan zover, we stonden klaar voor de 5000 meters, lood zware wedstrijd was het, de eerste helft ging het nog, maar toen plots  mijn hartslag  zo hoog ging, dat ik zelf op punt stond om optegeven, kijk achter mij en zag een clubgenoot, eventjes wachten op haar en dan zien of het beter ging om wat uit te rusten door achter haar te lopen, inderdaad hij begon terug wat te zakken, zo kon ik toch de wedstrijd verder afwerken. Was blij toen ik de aankomst over kwam en hoorde dat ik 3 de was van mijn cat. Mijn inspanning heeft toch nut gebracht en mijn droom in vervulling gebracht. De laatste proef was een kampnummer ( speerwerpen ), met wat uitleg van mijn oudste dochter waagde ik mijn kansen, de eerste was redelijk, mijn derde poging was de beste, het brachte zelf naar de overwinning. Zowel als in mijn cat., als over de ganse deelnemers veld.

IMGP7994

IMGP8170

 IMGP8209

IMGP8315

 IMGP8316

IMGP8417

 

13:23 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

21-06-10

wedstrijd Rekkem

Een ganse week zitten denken welke afstand, 2,7 km - 4,6 km of 10 km. Besloten om de middelste afstand tenemen, het spijt mij niet, zo een zwaar parcour. Met veel wind, helling op en af, koud weer maakt het enorm zwaar. De kinderen deden mee aan de jeugd en de 2,7 km. Die hebben echt van de wedstrijd een plezante loop van gemaakt, in de plaats van eens proberen de eerste te worden deden ze voor de laatste, die won. Bij de jeugdloop had Ine het gemakkellijk ze waren maar met 3, onze Lisa deed de jeugdloop gewoon rustig. Bij de jogging lag het al een stuk moeilijker, er waren er nog die een stokkje wilden steken. Volgens het horen van haar hadden ze de ganse 2,7 km enorm veel gelachen. Nog nooit hadden ze zo traag gelopen, was meer wandelen zeiden ze. Toch is ze geslaagd, ze moesten wel nog 1 iemand over de meet duwen. Een foto van de aankomst van de 2,7 km.

IMGP7729

Ine : als allerlaatste over de meet, wat hadden ze gelachen de ganse weg

Daarna was het aan mij. Tesamen met Herman, Veronique T. gingen we tesamen  de 4,6 km. Hadden afgesproken om rond de 11 te lopen. De eerste rechte lijn liepen we al wat te rap, in plaats van te vertragen, liep Herman op kop iets rapper. Hij was goed, moest bijten op mijn tanden om hem te volgen,hij liep een groot stuk aan 13. Eens aan de leie nam Veronique over en riep het zwaarste kom nog, amia zat dan er al door. Ze nam het over van Herman maar wij moesten passen. Inderdaad eens van de leie weg kwam er nog zo een helling aan dacht dat het nooit ging stoppen zag er geen einde aan. Moest vertragen, op eigen tempo omhoog, eens boven was het dan lichtjes naar beneden naar de aankomst wat was ik blij dat ik de meet zag nog een spurtje uit persen, die na mij begon te spurten. Met een mooie tijd van 21.29 kwam ik over de aankomst als 6 de dame en 3 de in mijn cat. Dank zij Herman en Veronique die een groot deel van het werk , meer dan de helft het kopwerk op hun nam. Waarvoor dank. Volgende week is het prov. kamp. piste 5000 meters, hoop op terug een mooi tijd, musschien een podiumplaats, daar droom ik van. Maar denk dat het een stuk moeilijker ga zijn.

Een paar foto's :

IMGP7876

IMGP7737

IMGP7765

 

07:26 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

18-06-10

eindelijk nog eens tijd gevonden

Wedstrijd Blankenberge ( piste )

Proeven : 200 meters - discus - 1500 meters

De eerste proef van de dag was de spurt ( 200 m ). Amai wat was dat lastig, is toch mijn ding niet dat spurten. Daarachter was de afstand, iets wat ik liever doe, al was de afstand kort, liep alles goed mee, kwam als 11 de binnen op 20 dln, bij de senoirs 2 behaalde ik een 3 de plaats. Het laatste van de dag was echt iets om te lachen, nl. discus, vooral die schijf was veel groter dan mijn hand, ze zeiden dat heeft niet, maar die viel altijd bijna uit mijn handen. Gelukkig had ik een paar goed pogingen zodat ik toch op een 2 de plaats terecht kwam.

een paar foto's van die wedstrijd :piste blankenbergh spurt

piste blankenberghe lange afstand nr.1
 

piste blankenberghe lange afstand nr.5

piste blankenberghe discus nr.2
 

Wedstrijd Tielt ( 6-6-2010 )

afstand : 10 km in 52.07

Daar kijk ik al lang naar uit om nog eens een iets langer afstand te doen dan altijd dan 5 km. Had uitgereken om rond de 55-57 min binnen te komen. Afgesproken met Herman om samen te starten, zo was Herman mijn haas voor in de tijd binnen tekomen, de dag zelf zagen we Peter die was ook bereid om te helpen. We starten ver achteraan zodat we zelf niet te rap gingen starten, maar toch iets te rap naar wens, niet veel vertragen, maar proberen dat vol te houden. Er waren 4 ronden. De eerste ronde kwamen we goed door, de 2 de ronde ook, maar daar kreeg ik al ietsje moeilijker berg op. De 3 de ronde was op karakter, kon geen pap meer zeggen, de 4 de ronde zei ik tegen mij eigen nu moet het lukken mag nog iets vertragen zit dan toch nog in mijn tijd, Peter nam het tempo, al was ik kapot probeerde ik het tempo van hem vol te houden, gelukkig zag ik de aankomst dood blij liep ik naar een mooie tijd van 52.07, kwam als 7 de master over de aankomst. Dank u Peter en Herman voor de hulp, anders had ik het waarschijnlijk niet zo kunnen afwerken. Nogmaals bedankt

enkele foto's

tielt nr.1

tielt nr.4

tielt nr.7

oef , bijna gedaan nog een ronde rond de piste, nogmaals bedankt voor de hulp

 

14:23 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende