17-09-07

uitslag en verslag wedstrijd meulebeke - zaterdag ( ine )

Pas in de namiddag rondt 13 uur beslist om tegaan lopen. Naar wat heen en weer bellen werdt het Meulebeke. Had mij al ingeschreven voor de 5 km maar toen hoorde ik dat er geen uitslag opgemaakt werdt , besloot ik voor de 1 ste maal de 10 km tedoen. Had in mijn hoofd om binnen tekomen rondt een uur maar het ging beter. Er waren 4 ronden. De eerste twee ronden deedt ik gewoon rustig tempo maar voelde dat het nog goed ging, ben ik dan de 3 en 4 ronde wat het tempo omhoog gedaan. Kwam niet uitgeput over de aankomstlijn. Op de prijsuitreiking hoorde dat ik met mijn 12 jaar de alle jongste dln was

uitslag : 15 de pl op 21 dln - cat. ( - 18 j ) 1 ste pl - afstand 10 km - tijd 0.54.47

 

uitslag en verslag wedstrijd Wevelgem - zondag ( Lisa )

 

Na het horen van Lies ( zaterdag ) dat er een jeugdloop was hebben we beginnen zoeken op de site wanneer dat de start was want dat wist ze niet juist. Gevonden, eerste gedacht "wat vroeg starten zeg om 10 u 30, dat wordt vroeg uit de veren maar toch gedaan". De wedstrijd liep over 2 ronden, de start heb ik volledig gemist was maar als 4 - 5 de meisje vertrokken. Na 1 ronde liep ik al alle meisjes voorbij, maar jammer waren de 3 jongens tever voor. Maar was toch blij met mijn overwinning bij de meisjes.

uitslag : 4 de pl tussen de jongens op 27 dln - 1 ste pl bij de meisjes op 14 dln - afstand : 1000 meter

 

anja

 Helaas nog geen wedstrijd, jammer genoeg, zie ervan af maar ja zoals de meeste zeggen als je niet mag lopen, loop je beter niet. Hoop dat ik toch vlug mijn loopschoenen terug mag aandoen want verlang er achter.

04:58 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Chapeau !!! Verdikke zeg die meid van U das ook ne cadet !!! Keigoe gelopen he . Nu nog haar moederke die were de oude wordt en tword weer dik in orde. Ik duim alvast voor jou Anja'tje , want je verdient dit om weer goed te kunnen lopen !!! Groetjes en hou de moed erin ! Ik was blij je te zien gisteren (vad-loop)

Gepost door: Gwen | 22-09-07

De commentaren zijn gesloten.