24-09-07

wedstrijdverslag dadizele ( lisa en ine )

lisa : Nu eens mijn start niet gemist, was goed mee vooraan. Half wedstrijd moest ik Lien laten gaan kon de versnelling niet aan maar liep wel veilig op de 2 de plaats.

afstand : 600 meters - 2 de pl. op 25 dln

ine : Er waren 2 ronden, van aan de start liepen 3 meisjes voorop daarna wij in een groepje, nam de kop van de groep en al bij wonder bij de 2 de bocht liep ik alleen dus op de 4 de pl., deedt nog alles voor de 3 de in te halen maar is niet gelukt. JAMMER

afstand : 1200 meters - 4 de pl. op 10 dln

 

wedstrijdverslag zwevegem ( lisa en ine )

Lisa : eerst nam ik deel aan de jeugdloop. Daar liep het echt vlot. Op 200 meters zette ik mijn spurt in en kwam gemakkellijk als eerste over de meet. Om 15 uur starte ik op de 5,5 km met nog een paar van de familie ( nonkel Rudy, Brecht en Timmy ) Als allerjongste van de groep ( 9 j. ) was het wel leuk tussen al die grote mensen. Waren 3 ronden. Het liep echt vlot de 2 eerste ronde zodat ik de 3 de ronde nog een beetje het tempo kon verhogen. Zag de 3 de en 4 de dame lopen. Op 400 meter stak ik de 4 de voorbij maar de 3 de had ik bijna te pakken. Aan de meet was het maar een goed 15 sec meer

afstand : 5.5 km - tijd : 25.24 - 4 de pl. op 15 dln.

Ine : Had van thuis beslist eerst met papa daarna met mama om de 12.5 km telopen met dat ik al heel de maand weinig tijd had om te trainen. Eerst nam ik voor opwarming deel aan de jeugdloop. Dan het grote werk om 16 uur. Er waren 7 ronden, de afspraak was met mama de eerste 4 ronden te lopen aan een rustig tempo daarna ging ik proberen het tempo te verhogen als ik mij nog goed voel en dat lukte kon versnellen. Al bij wonder deed ik de 12.5 km uit zonder problemen, Na de aankomst waren de benen wat vermoeit maar dat was alles. Kwam wel aan als voorlaatste maar dat speelde geen rol voor mij want ik heb nog alle tijd.

afstand : 12.5 km - tijd : 1.07.52 - 39 ste pl op 40 dln.

 

anja : nog altijd geen wedstrijd, maar de herstel ga toch goed vooruit

 

06:33 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

17-09-07

uitslag en verslag wedstrijd meulebeke - zaterdag ( ine )

Pas in de namiddag rondt 13 uur beslist om tegaan lopen. Naar wat heen en weer bellen werdt het Meulebeke. Had mij al ingeschreven voor de 5 km maar toen hoorde ik dat er geen uitslag opgemaakt werdt , besloot ik voor de 1 ste maal de 10 km tedoen. Had in mijn hoofd om binnen tekomen rondt een uur maar het ging beter. Er waren 4 ronden. De eerste twee ronden deedt ik gewoon rustig tempo maar voelde dat het nog goed ging, ben ik dan de 3 en 4 ronde wat het tempo omhoog gedaan. Kwam niet uitgeput over de aankomstlijn. Op de prijsuitreiking hoorde dat ik met mijn 12 jaar de alle jongste dln was

uitslag : 15 de pl op 21 dln - cat. ( - 18 j ) 1 ste pl - afstand 10 km - tijd 0.54.47

 

uitslag en verslag wedstrijd Wevelgem - zondag ( Lisa )

 

Na het horen van Lies ( zaterdag ) dat er een jeugdloop was hebben we beginnen zoeken op de site wanneer dat de start was want dat wist ze niet juist. Gevonden, eerste gedacht "wat vroeg starten zeg om 10 u 30, dat wordt vroeg uit de veren maar toch gedaan". De wedstrijd liep over 2 ronden, de start heb ik volledig gemist was maar als 4 - 5 de meisje vertrokken. Na 1 ronde liep ik al alle meisjes voorbij, maar jammer waren de 3 jongens tever voor. Maar was toch blij met mijn overwinning bij de meisjes.

uitslag : 4 de pl tussen de jongens op 27 dln - 1 ste pl bij de meisjes op 14 dln - afstand : 1000 meter

 

anja

 Helaas nog geen wedstrijd, jammer genoeg, zie ervan af maar ja zoals de meeste zeggen als je niet mag lopen, loop je beter niet. Hoop dat ik toch vlug mijn loopschoenen terug mag aandoen want verlang er achter.

04:58 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

09-09-07

uitslag en verslag van de wedstrijd lichtervelde ( lisa )

 

volgens het horen heeft ze een hele goede wedstrijd gelopen, op een goed 100 meter liep ze nog op een 5 de plaats, met veel aanmoediging van de club en familie heeft ze toch nog een 3 de plaats behaald, jammer dat ik er niet bij kon zijn.

uitslag : 3 de plaats op 24 deelnemers - afstand 600 meters

      

09:36 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |