12-10-07

goed nieuws

anja : Heb donderdag terug binnen geweest. Alles goed verlopen. Nu nog herstellen en dan maar hopen dat ik terug mag starten, binnen 14 dagen moet ik terug op controle en dan maar hopen . Nu moet ik terug proberen te eten want op dit ogenblik lukt gewoon nog geen vast voedsel, maar probeer het wel een beetje met de keer en zal wel verbeteren of was het maar ieder uur een klein koekje dat is toch een begin. Als ik mij goed voel en nog tamelijk weer is zal ik mee gaan naar de wedstrijd in Geluwe, maar zal wel meer op een stoel supporten dat zal je musschien raar vinden, maar lang recht staan lukt nog niet, maar ben er toch bij zo en ben eens buiten

wedstrijd Geluwe

----------------------

LISA : Het was enorm drummen aan de start, maar toch goed vertrokken. Daar was ik blij mee. Wist dat ik die 4 eerste meisjes moeilijk ging kunnen volgen want ben er nog nooit voor geweest. Nog een goede eindspurt maakt het toch nog een mooie plaats.

afstand : 500 meterts     -          Plaats : 5de op 45 dln

 

INE : Met zoveel aan de start, ben bijna helemaal achteraan gestart voor de duwen te ontwijken voor mijn elleboog. Het liep echt vlot, had het niet verwacht na 3 weken volledig niets te doen, was echt heel tevreden.

afstand : 4.1 km - plaats : 17 de op 142 dln ( dame ) - 107 ste op 341 dln ( algemeen )

 

WEDSTRIJD HEESTERT

----------------------------

LISA : Een wedstrijd gewoon voor de mensen van Heestert. Ben 's morgens vol zenuwen opgestaan. We waren met ongeveer 15 dln aan de start. 1 ste ronde nog bijna volledig de groep, maar met het in gaan van de 2 de ronde gingen er 2 jongens vandoor, probeerde mee tegaan, wat mij ook lukte. Was enorm blij met de wedstrijd.

afstand : 400 meters - plaats : 2 de plaats ( algemeen ), 1 ste bij de meisjes

 

 

18:41 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

courage Blij te horen dat alles goed verlopen is, en hoop dat je je gauw beter voelt. Doe toch maar rustig aan en luister naar je lichaam.

Gepost door: Sandra | 12-10-07

Moed !! Anja , je komt er wel weer doorheen. Ik kan het best begrijpen. Geduld moet je hebben zeggen ze .... maar dat raakt soms op. Toch blijf ik je steunen !! Intussen zie ik dat de dochters hun mannetje kunnen staan !!! Chapeau .

Gepost door: Gwen | 21-10-07

De commentaren zijn gesloten.