25-10-07

wedstrijd Brugge ( ine - lisa )

INE : Het was afwachten hoe het ging aflopen met mijn elleboog, sedert de breuk was het mijn eerste cross, maar alles viel wel goed mijn weinig last van ondervonden. Van aan de start waren ze met zu'n 3 voorop, daarna wij met een groepje. Het groepje blijf een hele tijd tesamen tot half weg Laurance begon te versnellen, voor mij ging het een beetje te snel en moest ik afhaken met nog een paar, maar wat ik normaal vondt na zo een tijd stil te liggen. Uit mijn eigen vondt ik het een goede wedstrijd.

afstand : 1130 meter - plaats : 7 de op 16 dln

LISA : Wat een rappe start van in het begin waren ze met 4 voorop, dat had ik niet verwacht want ik zat veel te ver aan de start. Zo moest ik er achterna lopen, wat mij niet lukte om erbij te komen. Dus een beetje van een zwakke wedstrijd.

afstand : 650 meter - plaats : 5 de op 14 dln

ANJA: Had gehoopt dat ik terug mocht begin met lopen, maar dat was mis. Als antwoord kreeg ik dat het nog veel tevroeg was, musschien binnen 14 dagen maar beloof niets. Ik ben stilletjes aan het beu worden dat wachten, wel gaan we de goede richting uit. Dat is toch iets goeds. Mijn medecatie nemen het goed aan en ben voor de eerste maal in een hele lange periode wat verzwaart niet veel maar alle begin is moeilijk en hoop dat het vooruit blijft gaan.

14:09 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.