25-10-07

wedstrijd Brugge ( ine - lisa )

INE : Het was afwachten hoe het ging aflopen met mijn elleboog, sedert de breuk was het mijn eerste cross, maar alles viel wel goed mijn weinig last van ondervonden. Van aan de start waren ze met zu'n 3 voorop, daarna wij met een groepje. Het groepje blijf een hele tijd tesamen tot half weg Laurance begon te versnellen, voor mij ging het een beetje te snel en moest ik afhaken met nog een paar, maar wat ik normaal vondt na zo een tijd stil te liggen. Uit mijn eigen vondt ik het een goede wedstrijd.

afstand : 1130 meter - plaats : 7 de op 16 dln

LISA : Wat een rappe start van in het begin waren ze met 4 voorop, dat had ik niet verwacht want ik zat veel te ver aan de start. Zo moest ik er achterna lopen, wat mij niet lukte om erbij te komen. Dus een beetje van een zwakke wedstrijd.

afstand : 650 meter - plaats : 5 de op 14 dln

ANJA: Had gehoopt dat ik terug mocht begin met lopen, maar dat was mis. Als antwoord kreeg ik dat het nog veel tevroeg was, musschien binnen 14 dagen maar beloof niets. Ik ben stilletjes aan het beu worden dat wachten, wel gaan we de goede richting uit. Dat is toch iets goeds. Mijn medecatie nemen het goed aan en ben voor de eerste maal in een hele lange periode wat verzwaart niet veel maar alle begin is moeilijk en hoop dat het vooruit blijft gaan.

14:09 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-10-07

goed nieuws

anja : Heb donderdag terug binnen geweest. Alles goed verlopen. Nu nog herstellen en dan maar hopen dat ik terug mag starten, binnen 14 dagen moet ik terug op controle en dan maar hopen . Nu moet ik terug proberen te eten want op dit ogenblik lukt gewoon nog geen vast voedsel, maar probeer het wel een beetje met de keer en zal wel verbeteren of was het maar ieder uur een klein koekje dat is toch een begin. Als ik mij goed voel en nog tamelijk weer is zal ik mee gaan naar de wedstrijd in Geluwe, maar zal wel meer op een stoel supporten dat zal je musschien raar vinden, maar lang recht staan lukt nog niet, maar ben er toch bij zo en ben eens buiten

wedstrijd Geluwe

----------------------

LISA : Het was enorm drummen aan de start, maar toch goed vertrokken. Daar was ik blij mee. Wist dat ik die 4 eerste meisjes moeilijk ging kunnen volgen want ben er nog nooit voor geweest. Nog een goede eindspurt maakt het toch nog een mooie plaats.

afstand : 500 meterts     -          Plaats : 5de op 45 dln

 

INE : Met zoveel aan de start, ben bijna helemaal achteraan gestart voor de duwen te ontwijken voor mijn elleboog. Het liep echt vlot, had het niet verwacht na 3 weken volledig niets te doen, was echt heel tevreden.

afstand : 4.1 km - plaats : 17 de op 142 dln ( dame ) - 107 ste op 341 dln ( algemeen )

 

WEDSTRIJD HEESTERT

----------------------------

LISA : Een wedstrijd gewoon voor de mensen van Heestert. Ben 's morgens vol zenuwen opgestaan. We waren met ongeveer 15 dln aan de start. 1 ste ronde nog bijna volledig de groep, maar met het in gaan van de 2 de ronde gingen er 2 jongens vandoor, probeerde mee tegaan, wat mij ook lukte. Was enorm blij met de wedstrijd.

afstand : 400 meters - plaats : 2 de plaats ( algemeen ), 1 ste bij de meisjes

 

 

18:41 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

08-10-07

wedstrijd cross Menen ( Lisa )

zo een korte afstand, doe toch liever lange afstand. De wedstrijd liep goed, We waren van aan de start weg met zun 5, dus was ik goed mee. Half wedstrijd brak het groepje in 2, zat te ver, nog alles gedaan om er bij te komen maar niet gelukt, op de laatste 100 meters was ik volledig op en heeft er mij nog 1 iemand voorbij gestoken.

afstand 540 meters - plaats : 5 de op 13 dln.

 

Ine : geen wedstrijd wegens haar elleboog

anja : geen wedstrijd

 

14:59 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |