12-11-07

verslag cross marke

ine : na het clubfeest zaterdag was het zwaar lopen. 'S morgens vroeg uit de veren voor de jaarmis van mémé. De wedstrijd zelf liep naar alle verwachting heel goed mee. Korte afstand. Van aan de start heel goed mee ( nog nooit zo goed ), was bij de eerst, de rollen maar moeten lossen op een goed 300 meters van de aankomst. één van mijn beste crossen.

afstand : 1000 meter   -   plaats : 6 de op 16 dln

Lisa : Amai wat was dat zwaar na zo een zaterdagavond. Voelde het aan mijn lopen. Dood moe. Benen gingen niet vooruit. Dus veel kan ik niet vertellen gewoon weg een zwakke, zwakke wedstrijd

afstand : 620 meter   -   plaats : 7 de op 18 dln

verslag anja:

Maandagmorgen ( 12/11/07 ). Oei terug spannend, controle gewicht. Het begin stilletjes aan een spelletje te worden. Wat zal het zijn ( meer - minder - gelijk ) ? Joepie ! is meer, niet veel maar toch blij ( 300 gr ). Nu maar hopen dat de trainingen ook goed aflopen toch beter dan vorige week.

Vrijdag  9/11/07  : zwemmen : Maar 50 meters kunnen zwemmen. Veel meer niet. Kreeg onmiddellijk pijn in de borst + in ademnood. Dus gestopt Huilen.

maandag 12/11/07 : lopen ( 2x1 min - 2x2 min - 2x3 min ) ging goed tot dat ik aan de 3 min kwam. Daar kreeg ik tamelijk moeilijk kreeg terug pijn in de maag ( was juist zoals mijn maag terug ging samen trekken ). Heb dan beslist om de laatste 3 min niet te doen. Huilen

woensdag 14/11/07 : 20 min gefiets op de rollen omdat het maandag terug een flop was tijdens het lopen. Huilen Zonder problemen kunnen afwerken, "  Het fietsen ", geen pijn, geen ademnood " niets ". Was de eerste keer dat ik mij zo goed voel, was daar echt super blij mee Smile.

vrijdag probeer ik terug te zwemmen en maandag terug te lopen " hoop dat het beter ga " dan zal ik woensdag zien wat ik doe " lopen of fietsen "

 

 

06:00 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dag Anja, Ik ben er eindelijk toe gekomen om uw website te bekijken en ik vind het heel knap gedaan.Ik ben ook blij dat je terug beter bent en vindt het bewonderenswaardig dat je nu al terug sport.maar ja ons anja is een doordrijver hou haar maar ééns tegen.Proficiat voor wat je hebt bereikt hebt tot hiertoe.
Martine D.

Gepost door: Martine | 14-11-07

advies Beste mevrouw.

Volgens mij heb je te kampen met stress van het inwendig stelsel.
Mijn advies: dagelijks rauwe aardappelen, 1/2 Duvel (voor sportmensen geen hele) per dag en vooral regelmatig tijd nemen voor ontspanningsmassage.

Gepost door: Dr. De Decker | 25-11-07

De commentaren zijn gesloten.