26-11-07

verslag Roeselare

Ine - Lisa : Vroeg uit de veren, met z'n allen ontbijten en dan allemaal gaan lopen, wat leuk. Op één ding na dat mama nog altijd niet kan meedoen. Maar met de steun dat ze hier en daar krijgt helpt haar wel.

INE : Hoor een paar weken voordien dat papa ging meedoen aan de 10 km. Vroeg aan mama en papa of het ook mocht, joepie het was goed. Een beetje opwarmen en daar stonden we dan aan de start ( gezamelijke start met de 3 km ) De eerste ronde liep ik tesamen met mijn zus, daarna moest ik nog 2 ronden door lopen. Het ging heel goed, kon het tempo goed vast houden en met wat aanmoediging van een paar mensen zag ik op een bepaald moment zelfs papa lopen. Was echt tevreden met de wedstrijd en dank voor de steun lang het parkoer.

afstand : 10 km                   tijd : 43.47           plaats : 13 de op 33 dln

 

LISA : Wat was het terug leuk met de grote mensen starten. Een beetje opwarmen met Ine en papa en dan naar de start. Was 1 ronde en starten tesamen met de 10 km. De hele ronde kon ik in het spoor van mijn zus lopen waarvoor dank. Ging echt goed. Eens aangekomen was ik eigenlijk niet zo moe zodannig dat wij ( een paar kinderen van de club ) konden op het speelplein ravotten tijdens dat papa en Ine de rest van de wedstrijd deden.

afstand : 3 km                  tijd : 14.21                       plaats : 7 de op 27 dln

 

ANJA : Een week met goed en veel slechte dagen. Maandag en woensdag ging het niet naar wens op een afstand van 3 km moest ik 2 à 3 maal stoppen. Dus echt rotdagen. Vrijdag was het echt een rotdag ging er mee stoppen, maar met de steun van enkele mensen deed ik toch zaterdag de loopschoenen terug aan en probeer het opnieuw. Al bij wonder lukte het mij voor aan 1 stuk de ronde telopen, waar ik heel blij mee was. Nogmaals bedankt aan de mensen die mij zoveel steunen in die moeilijke periode.

07:02 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.