26-11-07

verslag Roeselare

Ine - Lisa : Vroeg uit de veren, met z'n allen ontbijten en dan allemaal gaan lopen, wat leuk. Op één ding na dat mama nog altijd niet kan meedoen. Maar met de steun dat ze hier en daar krijgt helpt haar wel.

INE : Hoor een paar weken voordien dat papa ging meedoen aan de 10 km. Vroeg aan mama en papa of het ook mocht, joepie het was goed. Een beetje opwarmen en daar stonden we dan aan de start ( gezamelijke start met de 3 km ) De eerste ronde liep ik tesamen met mijn zus, daarna moest ik nog 2 ronden door lopen. Het ging heel goed, kon het tempo goed vast houden en met wat aanmoediging van een paar mensen zag ik op een bepaald moment zelfs papa lopen. Was echt tevreden met de wedstrijd en dank voor de steun lang het parkoer.

afstand : 10 km                   tijd : 43.47           plaats : 13 de op 33 dln

 

LISA : Wat was het terug leuk met de grote mensen starten. Een beetje opwarmen met Ine en papa en dan naar de start. Was 1 ronde en starten tesamen met de 10 km. De hele ronde kon ik in het spoor van mijn zus lopen waarvoor dank. Ging echt goed. Eens aangekomen was ik eigenlijk niet zo moe zodannig dat wij ( een paar kinderen van de club ) konden op het speelplein ravotten tijdens dat papa en Ine de rest van de wedstrijd deden.

afstand : 3 km                  tijd : 14.21                       plaats : 7 de op 27 dln

 

ANJA : Een week met goed en veel slechte dagen. Maandag en woensdag ging het niet naar wens op een afstand van 3 km moest ik 2 à 3 maal stoppen. Dus echt rotdagen. Vrijdag was het echt een rotdag ging er mee stoppen, maar met de steun van enkele mensen deed ik toch zaterdag de loopschoenen terug aan en probeer het opnieuw. Al bij wonder lukte het mij voor aan 1 stuk de ronde telopen, waar ik heel blij mee was. Nogmaals bedankt aan de mensen die mij zoveel steunen in die moeilijke periode.

07:02 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-11-07

verslag cross marke

ine : na het clubfeest zaterdag was het zwaar lopen. 'S morgens vroeg uit de veren voor de jaarmis van mémé. De wedstrijd zelf liep naar alle verwachting heel goed mee. Korte afstand. Van aan de start heel goed mee ( nog nooit zo goed ), was bij de eerst, de rollen maar moeten lossen op een goed 300 meters van de aankomst. één van mijn beste crossen.

afstand : 1000 meter   -   plaats : 6 de op 16 dln

Lisa : Amai wat was dat zwaar na zo een zaterdagavond. Voelde het aan mijn lopen. Dood moe. Benen gingen niet vooruit. Dus veel kan ik niet vertellen gewoon weg een zwakke, zwakke wedstrijd

afstand : 620 meter   -   plaats : 7 de op 18 dln

verslag anja:

Maandagmorgen ( 12/11/07 ). Oei terug spannend, controle gewicht. Het begin stilletjes aan een spelletje te worden. Wat zal het zijn ( meer - minder - gelijk ) ? Joepie ! is meer, niet veel maar toch blij ( 300 gr ). Nu maar hopen dat de trainingen ook goed aflopen toch beter dan vorige week.

Vrijdag  9/11/07  : zwemmen : Maar 50 meters kunnen zwemmen. Veel meer niet. Kreeg onmiddellijk pijn in de borst + in ademnood. Dus gestopt Huilen.

maandag 12/11/07 : lopen ( 2x1 min - 2x2 min - 2x3 min ) ging goed tot dat ik aan de 3 min kwam. Daar kreeg ik tamelijk moeilijk kreeg terug pijn in de maag ( was juist zoals mijn maag terug ging samen trekken ). Heb dan beslist om de laatste 3 min niet te doen. Huilen

woensdag 14/11/07 : 20 min gefiets op de rollen omdat het maandag terug een flop was tijdens het lopen. Huilen Zonder problemen kunnen afwerken, "  Het fietsen ", geen pijn, geen ademnood " niets ". Was de eerste keer dat ik mij zo goed voel, was daar echt super blij mee Smile.

vrijdag probeer ik terug te zwemmen en maandag terug te lopen " hoop dat het beter ga " dan zal ik woensdag zien wat ik doe " lopen of fietsen "

 

 

06:00 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

07-11-07

joepie, allemaal achter de rug

Eindelijk het licht op groen. Mag teug sporten. Na zo een lange tijd ( geleden van 2 september ) dat ik nog mijn loopschoenen aan had. Ga proberen op mijn gemak terug tekeren, heb van iemand een schema gekregen dat ik zoveel mogelijk ga volgen. Anders voel ik mij prima. Mijn gewicht ga we ook stilletjes aan omhoog. Dus allemaal positief en dat is al lang geleden.

vandaag gelopen

1 x 1 min. - 3 x 2 min. - 2 x 3 min.

op het eerste zicht vond ik het niet veel, maar was meer dan voldoende. Had enorm problemen met de ademhaling ( maar daar was ik op de hoogte van dat het grootse probleem ging zijn ),  kom wel van er ver en tegen dat alles op zijn normale gang komt zal van maanden duur zijn. Alle begin is moeilijk. Maar ben toch bij met mijn eerste loopproef. Op naar de volgende dag.

 

 

 

16:01 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |