03-12-07

verslag waregem

LISA : We liepen met 3 jaren tesamen ( 98-97-96 ). Met dat ik van 98 ben, was ik ene van de jongste. Na de aanloop ronde waren er nog 2 ronden. De start was heel prima. Eerste ronde was de groep nog volledig tesamen maar in het ingaan van de tweede ronde viel het in stukken die van 96 begonnen er aan te sleuren en brak de groep in twee stukken. Er waren 2 jongens en 1 meisje voorop daarna wij met een groepje. Tesamen met het groepje naar de meet. Jammer dat ik de spurt verloren heb van een meisje anders stond ik op het podium.

afstand : 500 meters          plaats : 4 de op 9 dln ( meisjes ) - 5 de op 14 dln

 

INE : Weinig opkomst aan de start met z'n 5 ( 2 jongens en 3 meisjes ) vertrokken we voor een km. De start was met de wind in de rug " dus opdracht niet rap starten want 1 maal gedraaid was het erorm tegen de wind telopen." Zo gezegt zo gedaan. Met 1 maal te versnellen tegen de wind liep ik al helemaal alleen achter de 2 jongens aan. Na een goed 200 meters was de voorsprong veilig en kon ik terug op mijn gemak naar de aankomst lopen. Had het niet gedacht want was de allerjongste, de andere waren allemaal van 93 en 94, en ik ban van 95

afstand : 1000 meters     plaats : 1 ste op 3 dln ( meisjes ) - 3 de op 5 dln

4.5 km : na de jeugdloop vlug een verse trui en kouzen aan, wisselen van nummer, voilà dan naar de start. Een kleine ronde en een grote ronde. Van de start liep ik de ganse kleine ronde mee met papa dan moest ik even passen, wat het tempo laten zakken, één maal terug op ademen probeerde ik terug teversnellen wat tamelijk goed ging. Na ongeveer een 3.5 km zag ik mama terug en die riep dat ik 3 de dame was. Dus opdracht was nog een km volledig door tegaan. Zag papa lopen op een goed 200 meters en wist als ik op dezelfde afstand kon houden dat het erin zat voor een podiumplaats. Het lukte mij. Wat was ik blij maar heb toch nog nooit zo een zware wedstrijd gehad met al die wind en regen.

tijd : 20.08             plaats : 3 de op 42 dln ( damens ) - 46 ste op 125 dln

 

06:46 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

sterke prestaties De familie heeft wederom goed gepresteerd, doe zo verder hé en groeten aan mijn maatje (hondje)

Gepost door: RREXP | 03-12-07

Proficiat met alle prestaties !!!
Keep up the good work !!!
GRTZ GWEN

Gepost door: Gwen | 04-12-07

De commentaren zijn gesloten.