10-12-07

verslag Langemarke

Lisa : Wat een kou weer en een dwaas omloop voor de jeugd altijd maar voordurend weg en weer lopen, heef mij maar liever een rondje. Er was 3 x weg en weer. De eerste maal ging er al 1 meisje voorop waar ik wel 2 x in kon zo een grote. Toen liepen wij met een mooie groepje, liep nog tamelijk achteraan er begonnen gaten te vallen en schoof rustig op zodat ik naar de 2 de plaats aan kwam. Bij de jogging ging het een stuk moeilijker, had kou en kon  mijn tempo niet vinden, voelde mij niet zo lekker had pijn aan mijn hoofd, maar ja zo een weer dat was te verstaan. Heb de wedstrijd gewoon rustig uitgelopen.

jeugd : 2 de plaats       afstand : 600 meter

jogging : 104 ste pl op 140 dln - 31 st pl op 61 dln bij de damens - afstand: 3.6 km - tijd : 20.35

 

Ine : juist het zelfde saai weg en weer lopen bij de jeugd. Maar wij wel 4 x. Wat had ik kou van aan de start, had echt niet zoveel zin voor te lopen in zo een weer. Liep echt niet met mijn volle gedachten erbij. Dus gewoon een trainingsdag houden. Zowel voor de jogging ook. De ganse jogging liep ik tesamen met mijn nonkel ( Rudy ) die pas  begonnen is met lopen.

jeugd : 2 de plaats          afstand : 800 meters

jogging : 79 ste pl op 140 dln - 18 ste pl op 61 dln bij de damens - afstand : 3.6 km - tijd : 18.34

 

Anja : Joepie, zei ik 's morgens aan tafel. Het is zover mag terug een nummer aanspelden na zo een lange tijd ( geleden van 2 sept. ) . Bijna 14u15 klaar voor de start in de regen ( echt heel veel regen ) en heel veel wind. Had niet te warm en met hier en daar wat aanmoediging van mensen van de club dat ik gewoon rustig aan moest doen gingen we van start in de hoop dat ik ging aankomen zonder ergens last van te hebben. Heel rustig gestart want wist dat het ging moeilijk zijn want op training ga het niet echt vlot ( 4 km is het langste dat ik gedaan heb ). Dus bleef gewoon rustig aan het zelfde tempo lopen en met hier en daar wat aanmoediging kwam ik aan. De hele wedstrijd voelde ik nergens geen pijn en was ik niet uitgeput. Daar was ik echt blij mee. Nu verder rustig opbouwen en uitkijken naar de volgende wedstrijd

jogging : 64 ste pl op 140 dln - 11 ste pl op 61 dln bij de damens - afstand : 3.6 km - tijd : 17.20

 

 

06:45 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mooi!!! Amai zeg , mooie tijd voor de eerste keer !!!!
Greetzzz Gwen

Gepost door: Gwen | 10-12-07

De commentaren zijn gesloten.