24-12-07

wedstrijd deerlijk

LISA : jeugdloop : 800 meters - 13 de plaats ( algemeen ) op 112 dln - 4 de meisje op 50 dln

wat een domme wedstrijd, achter voorlopers, dat doe ik niet zo graag want van tempo was er geen sprake, zo traag voorlopen zodat er nog veel valpartijen waren, en op de hielen getrapt wordt. Voor mij waren er gevallen en juist achter mij zodat ik ver moest vertrekken als we los gelaten waren. Maar heb zodannig rap gelopen dat ik van de uitslag gevlogen ben. Maar gelukkig weet ik zelf achter welke meisje ik aankwam. Jammer juist geen podium.

de 5 km : Normaal te jong, maar heb toch meegelopen, de afspraak was te lopen met de chip van mama, zodat we toch een tijd hadden. Nog nooit met zoveel aan de start gestaan. De wedstrijd liep goed, geen problemen gehad

tijd : 28.49            plaats : 996 ste op 1610 dln ( algemeen )

 

INE : afstand : 5 km       tijd : 28.10         plaats : 922 ste op 1610 dln ( algemeen )

Een hele slechte wedstrijd, voelde van aan de opwarming dat het niet goed ging zijn, had de ganse wedstrijd pijn in de knie. (nl. ik heb terug de afgelopen weken enorm gegroeid en heb terug last van de knie erdoor), dus maar beslist om het als training te houden. Meer kan ik niet van vertellen.

 

Anja : afstand : 5 km          tijd : 34.32              plaats : 1493 ste op 1610 dln

Een wedstrijd waar ik van plan was om het echt rustig aan te doen, want op training had ik nog niet aan 5 km geraakt. Was de eerste keer dat ik er eigenlijk van de wedstrijd kon genieten, ( van de sfeer) andere jaren proberen we altijd een strijd in te steken tussen de familie. Heb de wedstrijd volledig uitgelopen want ik al een hele positief resultaat vindt, al was de tijd niet zo goed.

13:30 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mooi! knap zeg, zo 3 sportieve dames. In jullie gezelschap wil ook wel wedstrijdjes lopen!
prettige feesten en Happy 2008

Gepost door: Geert | 31-12-07

De commentaren zijn gesloten.