24-12-07

wedstrijd deerlijk

LISA : jeugdloop : 800 meters - 13 de plaats ( algemeen ) op 112 dln - 4 de meisje op 50 dln

wat een domme wedstrijd, achter voorlopers, dat doe ik niet zo graag want van tempo was er geen sprake, zo traag voorlopen zodat er nog veel valpartijen waren, en op de hielen getrapt wordt. Voor mij waren er gevallen en juist achter mij zodat ik ver moest vertrekken als we los gelaten waren. Maar heb zodannig rap gelopen dat ik van de uitslag gevlogen ben. Maar gelukkig weet ik zelf achter welke meisje ik aankwam. Jammer juist geen podium.

de 5 km : Normaal te jong, maar heb toch meegelopen, de afspraak was te lopen met de chip van mama, zodat we toch een tijd hadden. Nog nooit met zoveel aan de start gestaan. De wedstrijd liep goed, geen problemen gehad

tijd : 28.49            plaats : 996 ste op 1610 dln ( algemeen )

 

INE : afstand : 5 km       tijd : 28.10         plaats : 922 ste op 1610 dln ( algemeen )

Een hele slechte wedstrijd, voelde van aan de opwarming dat het niet goed ging zijn, had de ganse wedstrijd pijn in de knie. (nl. ik heb terug de afgelopen weken enorm gegroeid en heb terug last van de knie erdoor), dus maar beslist om het als training te houden. Meer kan ik niet van vertellen.

 

Anja : afstand : 5 km          tijd : 34.32              plaats : 1493 ste op 1610 dln

Een wedstrijd waar ik van plan was om het echt rustig aan te doen, want op training had ik nog niet aan 5 km geraakt. Was de eerste keer dat ik er eigenlijk van de wedstrijd kon genieten, ( van de sfeer) andere jaren proberen we altijd een strijd in te steken tussen de familie. Heb de wedstrijd volledig uitgelopen want ik al een hele positief resultaat vindt, al was de tijd niet zo goed.

13:30 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

10-12-07

verslag Langemarke

Lisa : Wat een kou weer en een dwaas omloop voor de jeugd altijd maar voordurend weg en weer lopen, heef mij maar liever een rondje. Er was 3 x weg en weer. De eerste maal ging er al 1 meisje voorop waar ik wel 2 x in kon zo een grote. Toen liepen wij met een mooie groepje, liep nog tamelijk achteraan er begonnen gaten te vallen en schoof rustig op zodat ik naar de 2 de plaats aan kwam. Bij de jogging ging het een stuk moeilijker, had kou en kon  mijn tempo niet vinden, voelde mij niet zo lekker had pijn aan mijn hoofd, maar ja zo een weer dat was te verstaan. Heb de wedstrijd gewoon rustig uitgelopen.

jeugd : 2 de plaats       afstand : 600 meter

jogging : 104 ste pl op 140 dln - 31 st pl op 61 dln bij de damens - afstand: 3.6 km - tijd : 20.35

 

Ine : juist het zelfde saai weg en weer lopen bij de jeugd. Maar wij wel 4 x. Wat had ik kou van aan de start, had echt niet zoveel zin voor te lopen in zo een weer. Liep echt niet met mijn volle gedachten erbij. Dus gewoon een trainingsdag houden. Zowel voor de jogging ook. De ganse jogging liep ik tesamen met mijn nonkel ( Rudy ) die pas  begonnen is met lopen.

jeugd : 2 de plaats          afstand : 800 meters

jogging : 79 ste pl op 140 dln - 18 ste pl op 61 dln bij de damens - afstand : 3.6 km - tijd : 18.34

 

Anja : Joepie, zei ik 's morgens aan tafel. Het is zover mag terug een nummer aanspelden na zo een lange tijd ( geleden van 2 sept. ) . Bijna 14u15 klaar voor de start in de regen ( echt heel veel regen ) en heel veel wind. Had niet te warm en met hier en daar wat aanmoediging van mensen van de club dat ik gewoon rustig aan moest doen gingen we van start in de hoop dat ik ging aankomen zonder ergens last van te hebben. Heel rustig gestart want wist dat het ging moeilijk zijn want op training ga het niet echt vlot ( 4 km is het langste dat ik gedaan heb ). Dus bleef gewoon rustig aan het zelfde tempo lopen en met hier en daar wat aanmoediging kwam ik aan. De hele wedstrijd voelde ik nergens geen pijn en was ik niet uitgeput. Daar was ik echt blij mee. Nu verder rustig opbouwen en uitkijken naar de volgende wedstrijd

jogging : 64 ste pl op 140 dln - 11 ste pl op 61 dln bij de damens - afstand : 3.6 km - tijd : 17.20

 

 

06:45 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

03-12-07

verslag waregem

LISA : We liepen met 3 jaren tesamen ( 98-97-96 ). Met dat ik van 98 ben, was ik ene van de jongste. Na de aanloop ronde waren er nog 2 ronden. De start was heel prima. Eerste ronde was de groep nog volledig tesamen maar in het ingaan van de tweede ronde viel het in stukken die van 96 begonnen er aan te sleuren en brak de groep in twee stukken. Er waren 2 jongens en 1 meisje voorop daarna wij met een groepje. Tesamen met het groepje naar de meet. Jammer dat ik de spurt verloren heb van een meisje anders stond ik op het podium.

afstand : 500 meters          plaats : 4 de op 9 dln ( meisjes ) - 5 de op 14 dln

 

INE : Weinig opkomst aan de start met z'n 5 ( 2 jongens en 3 meisjes ) vertrokken we voor een km. De start was met de wind in de rug " dus opdracht niet rap starten want 1 maal gedraaid was het erorm tegen de wind telopen." Zo gezegt zo gedaan. Met 1 maal te versnellen tegen de wind liep ik al helemaal alleen achter de 2 jongens aan. Na een goed 200 meters was de voorsprong veilig en kon ik terug op mijn gemak naar de aankomst lopen. Had het niet gedacht want was de allerjongste, de andere waren allemaal van 93 en 94, en ik ban van 95

afstand : 1000 meters     plaats : 1 ste op 3 dln ( meisjes ) - 3 de op 5 dln

4.5 km : na de jeugdloop vlug een verse trui en kouzen aan, wisselen van nummer, voilà dan naar de start. Een kleine ronde en een grote ronde. Van de start liep ik de ganse kleine ronde mee met papa dan moest ik even passen, wat het tempo laten zakken, één maal terug op ademen probeerde ik terug teversnellen wat tamelijk goed ging. Na ongeveer een 3.5 km zag ik mama terug en die riep dat ik 3 de dame was. Dus opdracht was nog een km volledig door tegaan. Zag papa lopen op een goed 200 meters en wist als ik op dezelfde afstand kon houden dat het erin zat voor een podiumplaats. Het lukte mij. Wat was ik blij maar heb toch nog nooit zo een zware wedstrijd gehad met al die wind en regen.

tijd : 20.08             plaats : 3 de op 42 dln ( damens ) - 46 ste op 125 dln

 

06:46 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |