02-01-08

wedstrijd sint-elioos-winkel

LISA : afstand : 650 meters            3 de pl op 23 dln

Wat een gedrum aan de start en een snelle start. Er waren 2 ronden, de 1ste ronde was er een groepje van 4, waar ik bij zat, dus de start niet gemist maar wel een beetje opgeblazen. Bij het ingaan van de 2 ronde moest ik de rollen lossen, maar eindig toch nog een podiumplaats.

INE : afstand : 1500 meters                     3 de pl op 11 dln

Er waren 4 ronden, de start was heel rap. Ik wist dat de twee eerste veel te sterk waren. Bij het einde van de 2 de ronde moest ik eventjes terug op adem komen, had moeite om het tempo tevolgen maar het lukte me wel, mooi achteraan gehouden en in het ingaan van de laatste ronde was het alles of niet, dus maar aanvallen want als ik wacht tot de spurt ben ik toch verloren. Het lukte mij. Ben echt tevreden met de wedstrijd want weet dat van de meeste de laatste wedstrijd is als miniem maar ik mag nog een jaar als miniem blijven.

ANJA : afstand : 4.25 km   - reeks : 21 ste/73 dln -  algemeen : 87 ste/241 dln

Had in mijn hoofd voor het eerst te proberen door tegaan om te kijken hoe het ging maar niet volledig de wedstrijd maar een 2 tal km. Dus 2 km niet kijken naar mijn hartslag, al bij wonder lukt het mij goed ( heel goed ), in die kilometers voelde ik nergens last kwam niet in ademnood. ( Had 2 slachtoffers gevonden die op dat punt gingen staan zodat ik wiste waar ik terug moest vertragen ). Eens dat punt voorbij ging ik gewoon terug in mijn hartslagzone lopen. Alles liep naar wens. Aan de aankomst was ik heel blij met de wedstrijd. Wist niet juist op welke plaats ik ging terecht komen, maar dat was van minder belang, vondt gewoon dat de tijd goed was ( 21.01 ) en voelde mij goed. Toen ik vanmorgen keek naar de uitslag zag ik een tijd staan van 20.35, dus weet niet welke tijd juist is. Wanneer mijn volgende wedstrijd is weet ik niet, maar zal maar gewoon rustig verder opbouwen en hopen dat ik terug de oude ben rondt maart.

Het jaar 2007 :

Lisa : Liep een gans jaar regelmatig, deedt af en toe eens mee aan een langere afstand wedstrijd zoals dwars door sint-pieters ( 2.5 km ), dwars door de Kappaert ( 4.5 km ), Roeselare ( 3.2 km ), en kerstcorrida ( 5 km ), waar ze heel mooie tijden haalde en mooie plaatsen.

Ine : Had van de jaar problemen af en toe last met de knie, maar ja, de meeste die ze kenden zullen wel gezien hebben dat ze heel veel gegroeid is dat jaar, gelukkig weet ze zelf als ze iets van pijn voelde dat ze het gewoon moest doen als training. Maar anders een heel goed jaar. Deedt een paar keer mee aan een 10 - 12 km wedstrijd, zoals dwars door de kapaert ( 12 km ), meulebeke ( 10 km ), Roeselare ( 10 km )

Anja : Wat een rot seizoen, een jaar om vlug te vergeten, de ene tegenslag na de andere, maar de meeste tegenslag kwam toch op het einde van het jaar, toen heb ik echt heel erg afgezien, zag het op een bepaald moment echt niet meer zitten, wist niet meer wat ik moest het spookte van alles door mijn hoofd maar met de steun van een paar mensen kwam ik toch terug op de goede baan, waarvoor duizend maal dank daarvoor. Ik hoop dat het volgend seizoen een beter jaar zal zijn en liefst ene zonder tegenslagen.

06:45 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

mooi sportseizoen toegewenst en veel km

Gepost door: tIMOTHY Herman | 02-01-08

De commentaren zijn gesloten.