14-01-08

oefencross Dadizele ( dapalo )

LISA : wat was ik nog zo moe, niet thuis geslapen ( moest naar een slaapfuif ) maar dat was wel leuk hoor. Wat opwarmen maar niet veel had eigenlijk geen zin om te lopen. We moesten 1 ronde lopen en nog een redelijke zware want er zat een klein klimmetje in en nog een steile. Start daar waren we weg. De start niet goed in de midden van de groep maar na een goed 150 meters begon ik er dan aan, 1 per 1 raapte ik ze op. Op de helling riep ik naar ma hoeveel meisjes zijn er nog voor. Geen enkel riep ze en achter je is het er een groot gat voor het tweede meisje. Dus ik wist dat ik veilig liep en liet het tempo terug zakken.

afstand : 607 meter   -    uitslag : algemeen : 5 de op 20 dln, meisjes 1 ste pl op 7 dln

INE : Als we toekwamen dacht ik dat ga knokken zijn tegen Saartje want die had ik nog nooit kunnen verslaan. Goed opgewarmt en dan maar starten. Daar gaan we en onmiddellijk goe mee, liep juist achter Saartje de eerste ronde bij het ingaan van de tweede ronde riep Davy ( de vriend van Lies ) en nu aanvallen en dat deedt ik wat ook goed lukte ( waarvoor dank ), had onmiddellijk een gat waar ik zelf niet kon in geloven dat het zo goed ging lukken. Dus ik was op weg naar de 1 ste overwinning van het nieuwe seizoen. Was er echt blij mee.

afstand : 1214 meter  -  uitslag : algemeen : 1 ste op 6 dln, meisjes 1 ste pl op 3 dln

ANJA : Ik zag het in de week niet goed zitten om te starten ging niet zo goed op training moest van iedereen lossen waar ik normaal geen problemen mag hebben. Heb maar vrijdagavond beslist dat ik ging starten. één maal gestart liep het niet zo goed, die snelheid heb ik toch nog niet. Ging proberen een ronde met Veronique telopen maar voelde nog rap dat het niet ging was na een halve ronde al op mijn adem getrapt en moest ze laten gaan, dan maar terug mijn tempo zoeken en de wedstrijd zo uit te lopen. Maar het ging echt moeilijk. Aan de aankomst had ik eventjes wat problemen met ademen maar het ging nog rap over, gelukkig.

afstand : 2428 meters   -    uitslag : 13 de pl. op 30 dln

Maandag 14 jan. is lisa jarig, ze is dan 10 jaar

06:21 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Chapeau Ge zijt goe bezig. Je bent op goede weg naar mooie wedstrijden met prachtige resultaten . En ik zal voor je supporteren , vergeet dit niet !!! See you
Gwen

Gepost door: Gwen | 17-01-08

De commentaren zijn gesloten.