14-01-08

oefencross Dadizele ( dapalo )

LISA : wat was ik nog zo moe, niet thuis geslapen ( moest naar een slaapfuif ) maar dat was wel leuk hoor. Wat opwarmen maar niet veel had eigenlijk geen zin om te lopen. We moesten 1 ronde lopen en nog een redelijke zware want er zat een klein klimmetje in en nog een steile. Start daar waren we weg. De start niet goed in de midden van de groep maar na een goed 150 meters begon ik er dan aan, 1 per 1 raapte ik ze op. Op de helling riep ik naar ma hoeveel meisjes zijn er nog voor. Geen enkel riep ze en achter je is het er een groot gat voor het tweede meisje. Dus ik wist dat ik veilig liep en liet het tempo terug zakken.

afstand : 607 meter   -    uitslag : algemeen : 5 de op 20 dln, meisjes 1 ste pl op 7 dln

INE : Als we toekwamen dacht ik dat ga knokken zijn tegen Saartje want die had ik nog nooit kunnen verslaan. Goed opgewarmt en dan maar starten. Daar gaan we en onmiddellijk goe mee, liep juist achter Saartje de eerste ronde bij het ingaan van de tweede ronde riep Davy ( de vriend van Lies ) en nu aanvallen en dat deedt ik wat ook goed lukte ( waarvoor dank ), had onmiddellijk een gat waar ik zelf niet kon in geloven dat het zo goed ging lukken. Dus ik was op weg naar de 1 ste overwinning van het nieuwe seizoen. Was er echt blij mee.

afstand : 1214 meter  -  uitslag : algemeen : 1 ste op 6 dln, meisjes 1 ste pl op 3 dln

ANJA : Ik zag het in de week niet goed zitten om te starten ging niet zo goed op training moest van iedereen lossen waar ik normaal geen problemen mag hebben. Heb maar vrijdagavond beslist dat ik ging starten. één maal gestart liep het niet zo goed, die snelheid heb ik toch nog niet. Ging proberen een ronde met Veronique telopen maar voelde nog rap dat het niet ging was na een halve ronde al op mijn adem getrapt en moest ze laten gaan, dan maar terug mijn tempo zoeken en de wedstrijd zo uit te lopen. Maar het ging echt moeilijk. Aan de aankomst had ik eventjes wat problemen met ademen maar het ging nog rap over, gelukkig.

afstand : 2428 meters   -    uitslag : 13 de pl. op 30 dln

Maandag 14 jan. is lisa jarig, ze is dan 10 jaar

06:21 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

02-01-08

wedstrijd sint-elioos-winkel

LISA : afstand : 650 meters            3 de pl op 23 dln

Wat een gedrum aan de start en een snelle start. Er waren 2 ronden, de 1ste ronde was er een groepje van 4, waar ik bij zat, dus de start niet gemist maar wel een beetje opgeblazen. Bij het ingaan van de 2 ronde moest ik de rollen lossen, maar eindig toch nog een podiumplaats.

INE : afstand : 1500 meters                     3 de pl op 11 dln

Er waren 4 ronden, de start was heel rap. Ik wist dat de twee eerste veel te sterk waren. Bij het einde van de 2 de ronde moest ik eventjes terug op adem komen, had moeite om het tempo tevolgen maar het lukte me wel, mooi achteraan gehouden en in het ingaan van de laatste ronde was het alles of niet, dus maar aanvallen want als ik wacht tot de spurt ben ik toch verloren. Het lukte mij. Ben echt tevreden met de wedstrijd want weet dat van de meeste de laatste wedstrijd is als miniem maar ik mag nog een jaar als miniem blijven.

ANJA : afstand : 4.25 km   - reeks : 21 ste/73 dln -  algemeen : 87 ste/241 dln

Had in mijn hoofd voor het eerst te proberen door tegaan om te kijken hoe het ging maar niet volledig de wedstrijd maar een 2 tal km. Dus 2 km niet kijken naar mijn hartslag, al bij wonder lukt het mij goed ( heel goed ), in die kilometers voelde ik nergens last kwam niet in ademnood. ( Had 2 slachtoffers gevonden die op dat punt gingen staan zodat ik wiste waar ik terug moest vertragen ). Eens dat punt voorbij ging ik gewoon terug in mijn hartslagzone lopen. Alles liep naar wens. Aan de aankomst was ik heel blij met de wedstrijd. Wist niet juist op welke plaats ik ging terecht komen, maar dat was van minder belang, vondt gewoon dat de tijd goed was ( 21.01 ) en voelde mij goed. Toen ik vanmorgen keek naar de uitslag zag ik een tijd staan van 20.35, dus weet niet welke tijd juist is. Wanneer mijn volgende wedstrijd is weet ik niet, maar zal maar gewoon rustig verder opbouwen en hopen dat ik terug de oude ben rondt maart.

Het jaar 2007 :

Lisa : Liep een gans jaar regelmatig, deedt af en toe eens mee aan een langere afstand wedstrijd zoals dwars door sint-pieters ( 2.5 km ), dwars door de Kappaert ( 4.5 km ), Roeselare ( 3.2 km ), en kerstcorrida ( 5 km ), waar ze heel mooie tijden haalde en mooie plaatsen.

Ine : Had van de jaar problemen af en toe last met de knie, maar ja, de meeste die ze kenden zullen wel gezien hebben dat ze heel veel gegroeid is dat jaar, gelukkig weet ze zelf als ze iets van pijn voelde dat ze het gewoon moest doen als training. Maar anders een heel goed jaar. Deedt een paar keer mee aan een 10 - 12 km wedstrijd, zoals dwars door de kapaert ( 12 km ), meulebeke ( 10 km ), Roeselare ( 10 km )

Anja : Wat een rot seizoen, een jaar om vlug te vergeten, de ene tegenslag na de andere, maar de meeste tegenslag kwam toch op het einde van het jaar, toen heb ik echt heel erg afgezien, zag het op een bepaald moment echt niet meer zitten, wist niet meer wat ik moest het spookte van alles door mijn hoofd maar met de steun van een paar mensen kwam ik toch terug op de goede baan, waarvoor duizend maal dank daarvoor. Ik hoop dat het volgend seizoen een beter jaar zal zijn en liefst ene zonder tegenslagen.

06:45 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |