31-03-08

wedstrijd Brigandsloop

INE : Normaal stond die wedstrijd niet op mijn programma omdat er een wielerwedstrijd was voor mijn vader. Toch nog eventjes kijken en uitrekenen. Pa bellen van wanneer de inschrijving begon bij hem en dat was vroeg kon al vanaf 12u. dus lukt het voor mij maar we moesten wel ten laatste om 15 u terug naar huis want hij starte om 16u30 in Outrijve een kwartiertje van ons huis met de fiets. Nu de wedstrijd zelf : 1 ronde met vele verschillende ondergronden dus maakte het zwaar maar ging echt goed liep gemakkellijk en had het gevoel dat ik nog niet volledig doorliep, had nog wat kracht over aan de aankomst. Had thuis uitgerekend dat ik graag tussen de 13 en de 14 min aankwam, dat ging al een mooie tijd zijn maar kwam aan in 12min11 dus een heel stuk beter dan verwacht. Nu uitkijken naar de volgende wedstrijd waar ik een lange afstand doe, maar dat ga waarschijnlijk op het einde van april zijn, volgens dat mijn ouders zeggen niet teveel lange afstanden want je ben nog zo jong zeggen ze, dus eerst een paar korte wedstrijden tot 1 km.

afstand : 3.2 km                                    tijd : 12 min 11

Ook goed nieuws mama begint vandaag terug met lopen hoop dat het haar lukt, maar heeft belooft voor het rustig aan te doen, en begin vandaag in het bos met loop van stapel en verder zie ze wel wat ze doe. 

07:24 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

25-03-08

wedstrijd ichtegem

lisa : jeugdwedstrijd : Was nu eens goed mee, en dan kreeg ik een stoot in mijn buik van iemand waardoor ik moest snakken achter adem, en tegen dat ik terug wat voor kon lopen waren ze al aan de finish, ( dus een rotwedstrijd )

afstand : 400 meters       plaats : algemeen : 16/19   meisjes : 8/8

jogging : met dat ik pijn had mocht ik kiezen starten of niet, ik was al ingeschreven omdat mijn mama zich had ingeschreven en niet mee kon doen.

 Met nog een beetje te lopen met mijn zus heb ik beslist om toch te lopen maar echt op het tempo van de duurloop zoals ik de maandag met de club loop.

afstand : afstand : 5.4 km      plaats : 75/76

tijd : 35.31

 ine : prestoloop : thuis maar laat beslist om de 10.5km te lopen. Waren 4 ronden, de 1 ste en de 2 de ronde ging heel goed kon goed mee met een groepje, maar met het ingaan van de 3 de ronde moest ik het groepje laten gaan ( dan steekt er iemand mij voorbij die roept allé ine, die had nog enorm veel adem, hoopte dat ik nog zoveel adem had maar was niet zo ) zat  door mijn beste krachten, en met de sneeuw en hagelbui kwamen mijn benen heel zwaar, bij het ingaan van de 4 de ronde kwamen er een paar bij mij waar ik terug kon aansluiten was enorm blij want had het echt zwaar en zei in mijn eigen als ik zolang mee kan met dat groepje ga de ronde misschien rapper, en dat lukte tot bij het indraaien van de laatste rechte baan, dus was er dan bijna, was echt tevreden met de wedstrijd want had 3 weken geen loopschoenen aangedaan wegens de examen.

afstand : 10.5km    plaats : 185/231 ( alg. ) - 19/33 ( dam. ) - 5/9 ( jun. )

tijd : 50.28

 

15:23 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-03-08

terug een tegenslag

anja : de zoveelste tegenslag.Huilen Een knieblesure. Maar eigenlijk niet zo erg maar toch  terug een paar weken niet lopen. We zien wel hoe lang. Dus de cross van zondag start ik niet. Kon gisteren wel vloeken moet dat nu terug met mij gebeuren, waarom? Ben ik eigenlijk voor het ongeluk geboren of wat is dat. Hoop dat het gedaan is met alle tegenslagen. Het stoppen stond dicht bij, maar met de rade woorden van de kinderen van " wat stoppen dat sta toch niet in je woordenboek en dat heeft toch niets met lopen te maken, dus waarom stoppen. En ga je alle mensen aandoen die je in die moeilijke periode echt veel achter u stonden dat kan je toch niet doen."

09:56 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |