05-05-08

een week actief bezig

Lisa : Zwemloop woensdag

Wat was dat lastig. Maar ging dat graag eens doen. Was 200 meters zwemmen en dan 1000 meters lopen. Dat zwemmen viel ietsje tegen, was echt zwaar want zo goed kan ik nog niet zwemmen. 200 meters afgelegt in 8 min 20. Dan lopen, dat ging een stuk beter maar toch iets zwaarder dan alleen de 1000 lopen. De tijd over de 1000 meter was 4 min 26, de laatste 200 meter was heel zwaar en kreeg ik zware benen en krampen. De juiste plaats weet ik niet, maar weet wel dat ik de laatste niet ben. De tijd over de 2 proeven : 12 min 46. Ben blij dat ik het eens gedaan maar heeft mij maar weer gewoon lopen dat ligt beter voor mij.

Anja : actief terug bezig

maandag - woensdag - zaterdag : Die dagen heb ik mijn loopschoenen eindelijk terug aangetrokken, goed ging het niet. Maandag ( 10 min ) - Woensdag ( 15 min ) - zaterdag ( 20 min )

dinsdag - donderdag : Rustig gehouden met gewoon wat wandelen met de hond

vrijdag : Voor de eerste maal terug mijn zwempak aangedaan, viel echt tegen want na 50 meters kreeg ik terug de eerste pijn prikkels in mijn been. Nog door gezwommen tot aan 150 meters en dan moeten stoppen ( teveel pijn ), dan maar gewoon wat weg en weer lopen in het water.

zondag : Met zo een mooi weer,  met dat er niemand moest sporten hebben we besloten om met zu'n 4 een fietstocht aan zee te houden. Dus fietsen op het rek en weg waren we. ( een 20 tal km gefiets ).

 

07:14 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Actief bezig ... dat lezen we graag, Anja!!! Goed zo!!

Gepost door: sandra | 05-05-08

De commentaren zijn gesloten.