25-05-08

opname ziekenhuis

zwake weken : 12/05/08 - 25/05/08

De eerste week was ik niet zo goed. Heb maar 1 x gelopen en ging niet goed. Vrijdag ( 16/05/08 ) liep het helemaal mis,Huilen enorm pijn in mijn hoofd, koorts en een paar maal van mijn zelf gegaan. Zaterdag, geen verbetering en de koorts liep maar op ( 38.6 ° ).Fronsen Zondag opgestaan met enorme pijn en hele hoge koorts ( 39.2 ° ). Dus opname ziekenhuis.Huilen Daar was er op de eerste srpaak van een hersenvliesontstekking. Maar het wordt een enorme longontstekking. De hoogste koorts liep op maandag ( 40 ° ) en was echt van de plank. Vanaf woensdag ging het een stuk beter en vrijdagnamiddag mocht ik naar huis,Smile waar ik nog heel veel moet rusten en enorm moe ben. Maar goed ben terug thuis en nu maar herstellen en zien wanneer ik terug mij  beter voel, van sporten zie ik het niet meer zitten, denk dat het defenitief voorbij is ( allesinds voor van de jaar ).

17:50 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

14-05-08

ietsje minder gesport

maandag - woensdag : Willen lopen maar het ging niet na een paar minuten moest ik al stoppen, had onmiddellijk pijn en problemen met adem, is het nu door dat warm weer.

dinsdag - donderdag - vrijdag : dan gewoon mij rustig gehouden en volledig niet gesport

zaterdag : vertrokken in de namiddag naar Nederland voor een paar dagen, dus terug niet gesport

zondag : Daar ben ik gaan lopen in het bos met een vriendin. Ging goed, toch beter dan de andere dagen, had wel pijn de laatste maal toen we liepen, maar doorgebeten. Hebben 4 x 1 min en 4 x 2 min gelopen met 2 min pauze.

Hoop dat het volgende week beter ga, maar opgeven doe ik niet en probeer terug tekomen zal musschien wel wat langer duren dan dat ik gedacht had maar blijf er voor gaan en doe het rustig aan en we zien wel wanneer ik terug een wedstrijd loop

07:07 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-05-08

een week actief bezig

Lisa : Zwemloop woensdag

Wat was dat lastig. Maar ging dat graag eens doen. Was 200 meters zwemmen en dan 1000 meters lopen. Dat zwemmen viel ietsje tegen, was echt zwaar want zo goed kan ik nog niet zwemmen. 200 meters afgelegt in 8 min 20. Dan lopen, dat ging een stuk beter maar toch iets zwaarder dan alleen de 1000 lopen. De tijd over de 1000 meter was 4 min 26, de laatste 200 meter was heel zwaar en kreeg ik zware benen en krampen. De juiste plaats weet ik niet, maar weet wel dat ik de laatste niet ben. De tijd over de 2 proeven : 12 min 46. Ben blij dat ik het eens gedaan maar heeft mij maar weer gewoon lopen dat ligt beter voor mij.

Anja : actief terug bezig

maandag - woensdag - zaterdag : Die dagen heb ik mijn loopschoenen eindelijk terug aangetrokken, goed ging het niet. Maandag ( 10 min ) - Woensdag ( 15 min ) - zaterdag ( 20 min )

dinsdag - donderdag : Rustig gehouden met gewoon wat wandelen met de hond

vrijdag : Voor de eerste maal terug mijn zwempak aangedaan, viel echt tegen want na 50 meters kreeg ik terug de eerste pijn prikkels in mijn been. Nog door gezwommen tot aan 150 meters en dan moeten stoppen ( teveel pijn ), dan maar gewoon wat weg en weer lopen in het water.

zondag : Met zo een mooi weer,  met dat er niemand moest sporten hebben we besloten om met zu'n 4 een fietstocht aan zee te houden. Dus fietsen op het rek en weg waren we. ( een 20 tal km gefiets ).

 

07:14 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |