02-06-08

ietsje beter

week 26-05-08 tot 01-06-08

Anja :

het ging ietsje beter, was wel nog enorm moe in begin van de week, als ik een uur op was ging ik al terug kunnen slapen. Naar het einde van de week ging dat al een stukkje beter, ik deed al iets, bestelde terug in de winkel niet lang want was gewaar dat het zwaar was. Zondag ben ik mee geweest naar tielt waar de kinderen liepen, we hebben samen de ronde gaan verkennen voor Ine, dat was al genoeg, mij dan rustig in het gras gaan plaatsen en gewoon rustig geroepen naar iedereen die ik kende, was wel blij dat ik terug thuis was voor rustig in de zetel tegaan liggen. Denk dat het nog een tijdje ga duren voor ik volledig er door ga zijn. Hopelijk ga het volgende week terug ietsje beter.

Lisa : wedstrijd Tielt

2 ronden rondt de piste ( 700 meters ), normaal gingen we te samen lopen met de jongens maar met dat er zoveel deelnemers waren hebben ze beslist om appart te lopen. Na een paar weken niet te gaan trainen was ik het wel gewaar dat het moeilijk ging ( omstandigheden door mama ), de start was ik goed mee, maar na een goede ronde moest ik een gaatje laten en vloog ik terug na de 2 de groep, daar had ik zelf moeite maar kon stand houden. Nu terug beginnen trainen en mijn volgende wedstrijd is de pistewedstrijd op 28 juni in Brugge, dus tijd zat om terug te komen hoop ik.

afstand : 700 meters                  plaats 8 ste op 18 dln

13:26 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

goed zo Anja, hou je vooral rustig en luister naar u lichaam echt waar. Je weet als er wat is ik ben er he, je hoort me misschien niet zoveel maar ik heb echt tijd tekort dat meen ik. Maar ik heb het beste met je voor.

Groetjes

Gepost door: lies | 03-06-08

Rustig aan Je niet forceren hé ...
Tot gauw nog eens

Gepost door: sandra | 03-06-08

De commentaren zijn gesloten.