19-07-08

oef eindelijk vakantie

Week 14/7 tot en met 19/7

Oef de laatste zware week zit erop voor de vakantie. Nu 4 weken lang uitslapen ( joepie ), en hoop voldoende dat ik kan werken aan mijn terug keer. Zou zo graag na de vakantie terug een wedstrijd lopen. Van de week ging het sporten echt goed. Maandag heb ik terug 2x5 min gelopen met een gemiddelde hartslag 152, dinsdag met iemand van de familie op de fiets gekropen voor een 15 km en dan donderdag terug de loopschoenen voor dit maal 10 min aan 1 stuk telopen met een gemiddelde hartslag 144 ( dus lager dan maandag ) waar ik heel blij was toen ik thuis kwam. Nu is het aan mij om niet terap vooruit te willen maar met hele goede hulp die zegt wat best is zal het mij lukken waarvoor duizend maal bedankt.

zou zeggen tot na de vakantie en hopelijk met goed nieuws en dat jullie mij terug zie aan de start in Kortrijk op 24/8

05:52 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

14-07-08

terug beginnen met lopen

week 07-07 tot en met 13/07

Zoals gezegd terug mijn loopschoenen aangetrokken. Maandag voor de eerste maal sinds een lange tijd ( 17/05 ) terug beginnen lopen. Ging 10 minuten proberen telopen maar echt het ging niet na 5 min waren mijn benen enorm zwaar en sloeg mijn hartslag heel hoog. Dus de plicht riep om wat te stappen en daarna nog eens 5 min. Maar vond het echt zalig, al was het niet lang. Was dan van plan om woensdag of donderdag nog eens telopen maar helaas niet gelopen, naar aanraden van Lies om maar telopen als ik niet vermoeid ben, heb ik het niet gedaan, want al het werk val op mijn schouder met dat mijn man nog altijd geen weg kan van zijn voet, was ik echt enorm vermoeid. Dus zondag maar gelopen hetzelfde als maandag en moet zeggen het ging enorm goed. Een heel stuk beter zelf. Volgende week probeer ik terug wat telopen,als ik niet vermoeid ben, nog 1 zware week en dan ben ik 3 weken in vakantie en hoop dan voldoende te kunnen trainen want zou graag mijn eerste wedstrijd lopen op 24/08 in kortrijk.

07:15 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

08-07-08

een super week

week 30-6 tot en met 6-7

Terug een hele goede week waar ik nergens last van had, voelde niets van vermoeiheid zelfs niet naar het einde van de week, ook na een inspanning niet het ene na dat ik wat deed van inspanning was vlug zware benen hebben maar denk dat het normaal is na zolang stil en zo zware medicatie. Volgende week trek ik terug mijn loopschoenen aan en probeer lichtjes te lopen, hoeveel keer en hoe lang weet ik nog niet zal gewoon luisteren naar mijn lichaam zoals ze allemaal zeggen. ( zal het toch proberen te doen )

Er is wel iets gebeurt, maar geluk niet zo erg, mijn man is zaterdagmorgen tesamen met Marino Cneut omver gereden in Ingooigem, ze waren tesamen wat aan het fietsen. Tonny is wat gekwets aan zijn been en voet, die loop voorlopig met krukken en Marino heeft een kleine licht hersenschudding ( gelukkig heeft de helm de grootste schok opgevangen ), maar er is wel heel wat materiale schade aan allebei de fietsen.

 

06:32 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |