18-08-08

Terug van vakantie

week 20-07 tot en met 17-08

Hier ben ik terug na bijna een maand vakantie wat deedt dat deugt eens zo een kleine maand niet om 4 uur uit mijn bed kruipen en alles op het gemak te kunnen doen. Het lopen ging heel goed in de ardennen het ene ging altijd maar berg op en af want La Roche ligt in de diepte dus moest je altijd omhoog starten in het begin daar had ik wel moeite mee maar naar het einde ging het beter . Liep alles naar wens had geplan om 3 x in de week te lopen en rustig aan de minuten omhoog te trekken dat lukte aardig en de andere dagen voldoende te rusten. Nu loop ik al ruim 45 min op een laag tempo uit, daar ben ik al blij mee. Maandag probeer ik terug in de groep te lopen bij de club, dat is al lang geleden, hoop dat ik de volledig ronde kan uitlopen dan weet ik dat  het voor zondag 24/8 in kortrijk geen probleem zal zijn voor de kilometers daar vrees ik voor maar starten dat doe ik want een nummer aan mijn trui terug spelden daar verlang ik na want het is al geleden van in maart. Hoop wel dat het die zondag goed lukt want vorig jaar begon daar alle probleem met mijn gezondheid, zal er maar niet aan denken aan vorig jaar en maar gewoon op het gemak de wedstrijd proberen uit te lopen.

06:37 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

bedankt om je reactie op mijn blog Ik ken La Roche ook goed ,wij, mijn vrouwke en ik, hebben er 10 jaar een caravan gehad en dagelijks stevige wandelingen gemaakt, start steeds omhoog en nog geen beetje!

Gepost door: patrick aerts | 18-08-08

yes En nu rustig voordoen en geleidelijk opbouwen. Dat zal wel lukken de 24ste.

Gepost door: sandra | 19-08-08

je zal er geraken Ik heb u maandag zien lopen en het ging heel goed ze echt waar, laatste stukje heb ik meeglopen en je zat nog fris, dus dat is toppie.
Geloof me, je zal het kunnen zondag. Gewoon rustig starten en je weet ik zal er zijn als er iets is!

Groetjes

Gepost door: lies | 21-08-08

De commentaren zijn gesloten.