25-08-08

wedstrijd wembleyloop

Maandag en woensdag nog eens voor test een 5 tal km gelopen want daar zat ik enorm mee in dat de kilometers mij teveel nog ging zijn. Die dagen lukte mij heel goed en heel vlot.

De wedstrijd : 'smorgens opgestaan met wat klein beetje bang van wat vorig jaar allemaal is gebeurt. Dan maar vertrokken naar de wedstrijd, één maal aangekomen begon het echt wat te kribbelen van binnen en zag toch alles terug gebeuren niet van mij alleen maar van vele vooral de kinderen en mijn man zeiden, daar lag je doe het ons van de jaar dat niet aan en hopelijk lukt het je beter. Dan maar het start schot de tranen sprongen in mijn ogen wie had dat verwacht dat ik nog ooit aan de start ging staan. Had wel belooft om het heel rustig te doen, ging echt prima, vond in het begin een goed groepje waar ik mooi het tempo aankon zonder dat ik afzag. Bij het in gaan van de 2 de ronde viel het groepje in twee, blijf gewoon mij tempo en keek naar niemand. Met heel veel geroep, ga het nog lukt het nog van mensen van de club en vrienden ( waarvoor dank ) kwam ik mooi aan zonder geen enkel keer af te zien, dus een geslaagde terug keer.

afstand : 5.2 km gelopen in een tijd van 28:00:00 - plaats : 68 ste op 98 dln ( algemeen) - bij de vrouwen 21 ste op 38 dln.

 

06:36 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

blij Anja, kben heel blij voor jou dat het zo goed verlopen is, goed zo

Gepost door: sandra | 25-08-08

terug in de running Anja Het gaat je beter en beter,ik zou op een wedstrijd meer naar de tijd kijken dan naar de behaalde plaats! PS nog bedankt voor je steuntje!

Gepost door: patrick aerts | 26-08-08

Oef... Leuk te zien dat alles terug aan het vlotten is!!!
Grtz Gwen.

Gepost door: Gwen | 27-08-08

De commentaren zijn gesloten.