25-08-08

wedstrijd wembleyloop

Maandag en woensdag nog eens voor test een 5 tal km gelopen want daar zat ik enorm mee in dat de kilometers mij teveel nog ging zijn. Die dagen lukte mij heel goed en heel vlot.

De wedstrijd : 'smorgens opgestaan met wat klein beetje bang van wat vorig jaar allemaal is gebeurt. Dan maar vertrokken naar de wedstrijd, één maal aangekomen begon het echt wat te kribbelen van binnen en zag toch alles terug gebeuren niet van mij alleen maar van vele vooral de kinderen en mijn man zeiden, daar lag je doe het ons van de jaar dat niet aan en hopelijk lukt het je beter. Dan maar het start schot de tranen sprongen in mijn ogen wie had dat verwacht dat ik nog ooit aan de start ging staan. Had wel belooft om het heel rustig te doen, ging echt prima, vond in het begin een goed groepje waar ik mooi het tempo aankon zonder dat ik afzag. Bij het in gaan van de 2 de ronde viel het groepje in twee, blijf gewoon mij tempo en keek naar niemand. Met heel veel geroep, ga het nog lukt het nog van mensen van de club en vrienden ( waarvoor dank ) kwam ik mooi aan zonder geen enkel keer af te zien, dus een geslaagde terug keer.

afstand : 5.2 km gelopen in een tijd van 28:00:00 - plaats : 68 ste op 98 dln ( algemeen) - bij de vrouwen 21 ste op 38 dln.

 

06:36 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

18-08-08

Terug van vakantie

week 20-07 tot en met 17-08

Hier ben ik terug na bijna een maand vakantie wat deedt dat deugt eens zo een kleine maand niet om 4 uur uit mijn bed kruipen en alles op het gemak te kunnen doen. Het lopen ging heel goed in de ardennen het ene ging altijd maar berg op en af want La Roche ligt in de diepte dus moest je altijd omhoog starten in het begin daar had ik wel moeite mee maar naar het einde ging het beter . Liep alles naar wens had geplan om 3 x in de week te lopen en rustig aan de minuten omhoog te trekken dat lukte aardig en de andere dagen voldoende te rusten. Nu loop ik al ruim 45 min op een laag tempo uit, daar ben ik al blij mee. Maandag probeer ik terug in de groep te lopen bij de club, dat is al lang geleden, hoop dat ik de volledig ronde kan uitlopen dan weet ik dat  het voor zondag 24/8 in kortrijk geen probleem zal zijn voor de kilometers daar vrees ik voor maar starten dat doe ik want een nummer aan mijn trui terug spelden daar verlang ik na want het is al geleden van in maart. Hoop wel dat het die zondag goed lukt want vorig jaar begon daar alle probleem met mijn gezondheid, zal er maar niet aan denken aan vorig jaar en maar gewoon op het gemak de wedstrijd proberen uit te lopen.

06:37 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |