20-09-08

wedstrijd dadizele

Week 15-09-08 tot en met 21-09-08

Maandag : Training met de club een goed 35 min

Woensdag : Na sluitingwinkel ( na 19 u ) een goed 25 - 30 min gelopen

Vrijdag : Wedstrijd Dadizele

Afstand : 4.5 km                       tijd : 22.51

Starten in het donker, startschot was maar om 20.15. De vroege uurtjes van gans de week vroeg op zaten wel in de benen. De 1 ste ronde liep ik in de groep zoals vorig week en kon vlot het groepje volgen tot bij het ingaan van de 2 de ronde moest rapper dan verwacht het groepje laten lopen, zelf kreeg ik moeite om de volgende groep te volgen, maar beet eventjes door tot half weg die ronde dan was mijn bobijntje af en één per één liepen ze mij voorbij. Had veel zin om de wedstrijd te stoppen maar ben toch door gelopen. Eens aangekomen was ik echt niet tevreden en boos. Het groepje waar ik bij zat stond mij op te wachten en zeiden dat het goed ging, maar ik vond van niet, ze zeiden daarop in koor je moet wel kijken van waar je komt dat kan niet zo vlug gaan wat wil je. Maar ging toch droevig naar de kleedkamers toe. Hoop nu maar dat de volgende keer mij wel lukt.

11:08 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Eilaba Eilaba de schouders niet laten hangen hé, een ganse week vroeg opstaan dat kruipt in de kleren en iedereen heeft al eens een mindere dag, en inderdaad je moet kijken van waar je komt dus zeer goed bezig!!!!

Gepost door: sandra | 20-09-08

Anja, bekijk die tijd eens! Toch fantastisch!? Ik vind dat je het heel goed doet..

en Ine eigenlijk ook wel :)

Gepost door: Leonie | 21-09-08

Ik had er graag bij geweest, maar ik durfde nog niet aanzetten met mijn kuit.
Ik vind je tijd ook niet zo slecht hoor. Je hebt bijna 12 km/u gelopen (11,816 om precies te zijn). Had ik er bij geweest, dan was je zeker voor mij geëindigd, want ik haal momenteel zo geen gemiddelde.

Gepost door: Herman | 22-09-08

OORTJES OMHOOG ze niet laten hangen hé meid , iedereen heeft eens een moeilijke wedstrijd (ik altijd trouwens) volgende keer beter ! al vin ik dit persoonelijk wel knap hoor !!

Gepost door: Katrien | 23-09-08

Kopje op Kopje op Anja je tijd is toch goed,het gevoel was wat minder maar zal volgende keer beslist weer beter zijn

Gepost door: Anita | 24-09-08

De commentaren zijn gesloten.