26-11-08

veel pijn

De eerste dagen had ik heel veel pijn en krampen. Was vlug moe, maar gelukkig met de hulp dat ik hier en daar krijg lukt het mij wel om thuis te blijven. Heb van de jaar al veel meegemaakt, maar nog nooit zo een pijn gehad en nog nooit zo lang. Op bepaalde moment liepen de tranen de vrije wil, kon het gewoon niet uithouden van de pijn, zag het soms niet meer zitten en had ik voor niets geen zin. Op zo een moment vroeg ik gewoon wat heeft het nog zin, zal toch niets meer kunnen doen heeft het nog zin om zo verder te doen. Daarop moest ik met veel problemen terug proberen boven op te komen. Hoop dat die ernorme pijn over ga en dat ik eens een dag kan zonder eens pijn te leiden. Op een duur verlang je daar wel achter, vooral dat je 's nachts eens kan doorslapen, want dagelijks krijg ik pijn over de ganse linkerbovenkant ( schouder, nek, arm en hand ).Die pijn kan je vergelijken dat er iemand voordurend met messen steekt, een plezant gevoel is het niet. Maar wel bedankt aan iedereen die mij steunt want doe veel deugt en trek mij wel een beetje bovenop op zo moeilijke momenten. Hartelijk bedankt.

18:49 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Ik begrijp je volledig hoor, diezelfde pijn, zoals ze messen in je steken, dat gevoel heb ik ook maar dan in mijn bekken, lies, bil. Ik neem nu ook pillen tegen onsteking en tegen de pijn en denk ook continu...ga ik nog pijnvrij kunnen lopen en zo ja wat erna, maar ik zeg altijd...na regen komt zonneschijn en dat zal ook voor jou het geval zijn, hou er de moed in...ik duim alvast...

Gepost door: Stofke | 26-11-08

Hou de moed erin meiske Anja , ik ken je nu wel niet persoonlijk ,maar sinds enkele maanden je blof te volgen , weet ik toch dat jij een taaie meid bent , zou zelfs zeggen een straffe madame , maar nu moet je je er ook door ! zie het als een zware training die wat langer duurt ,er komt na die training weer een leuke tijs en je zal er sterker uit komen ,geloof me ,nu doorbijten ,je kan dat ! doe het voor je gezin want die hebben je ook nodig maar vooral voor jezelf !! ,ikwens uit de grond van mijn hart dat dit rap over gaat en dat je zo weinig mogelijk afziet ,we duimen voor je ! dikke knuffels XXX en hou je yaai hé

Gepost door: Katrien | 27-11-08

Hopelijk ... ...ben je vlug van die pijn af. op 7 december hoop ik u te begroeten in Waregem op de kerstcorrida. We zullen elkaar als alles goed gaat daar wel spreken.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 27-11-08

Courage Niet opgeven hé .... moet ongeloofheid hard zijn als ik het zo lees, maar na regen komt zonneschijn en denk aan je familie, vrienden, kennissen ....

Gepost door: sandra | 28-11-08

Ja Anja wat jij toch allemaal voor hebt das ook niet niks,maar blijf er toch zeker voor gaan en aan alles komt een einde das ook iets waar ik naar uit kijk.Veel sterkte alles komt terug goeg met je.

Gepost door: Bart | 28-11-08

sterkte Anja Mensenlief wat heb jij reeds moeten meemaken,hou de moed erin,na regen enz....zal ik je maar toewensen,sterkte alvast!!!!!
http://www.bloggen.be/funrunner

Gepost door: Patrick | 29-11-08

Volhouden Je hebt al heel veel meegemaakt,blijf erin geloven,k'weet het het is zeker niet gemakkelijk,maar alles komt wel weer ok.

Gepost door: anita | 29-11-08

veel beterschap Ik heb niet echt kunnen volgen wat je mankeerd , maar het moet precies toch erg zijn . Ik hoop daarom dat je snel beter wordt . Ik duim mee met Katrien .

Gepost door: coach mario | 01-12-08

Wij hopen van harte dat je vlug van die pijn vanaf bent Anja. Martine en ik blijven voor jou duimen. Verlies vooral de moed niet, het kan niet blijven tegen zitten.

Gepost door: Herman | 01-12-08

Sterkte Hou er de moed in.
Het klinkt als een goedkoop cliché maar "na regen komt zonneschijn".
We leven met je mee : hopelijk is de ergste pijn nu geleden.

Gepost door: frank spencer | 01-12-08

De commentaren zijn gesloten.