26-11-08

veel pijn

De eerste dagen had ik heel veel pijn en krampen. Was vlug moe, maar gelukkig met de hulp dat ik hier en daar krijg lukt het mij wel om thuis te blijven. Heb van de jaar al veel meegemaakt, maar nog nooit zo een pijn gehad en nog nooit zo lang. Op bepaalde moment liepen de tranen de vrije wil, kon het gewoon niet uithouden van de pijn, zag het soms niet meer zitten en had ik voor niets geen zin. Op zo een moment vroeg ik gewoon wat heeft het nog zin, zal toch niets meer kunnen doen heeft het nog zin om zo verder te doen. Daarop moest ik met veel problemen terug proberen boven op te komen. Hoop dat die ernorme pijn over ga en dat ik eens een dag kan zonder eens pijn te leiden. Op een duur verlang je daar wel achter, vooral dat je 's nachts eens kan doorslapen, want dagelijks krijg ik pijn over de ganse linkerbovenkant ( schouder, nek, arm en hand ).Die pijn kan je vergelijken dat er iemand voordurend met messen steekt, een plezant gevoel is het niet. Maar wel bedankt aan iedereen die mij steunt want doe veel deugt en trek mij wel een beetje bovenop op zo moeilijke momenten. Hartelijk bedankt.

18:49 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

14-11-08

opluchting

Vandaag op controle geweest. Eerst een hele rij onderzoeken en dan besloten om onder plaatseling verdoving het vocht onder het hartzakje weg te zuigen. Veel pijn deedt het niet. Gewoon als het wakker kwam had ik wat krampen maar de opluchting was dat de druk weg was.  Van sporten is de 1 ste jaren nog geen sprake dat hebben ze mij heel duidelijk gemaakt. Opdracht is kalm aan te doen en heel veel rusten, zware inspanningen moet ik zoveel mogelijk vermijden. Mocht naar huis op een voorwaard dat ik mij rustig houd en als ik koors krijg terug binnen tegaan. Dus toch iets van goeds nieuws, het ene zal mij wel raar doen om volledig niet te sporten.

18:14 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

08-11-08

terug opname ziekenhuis

Terug opname ziekenhuis

jammer genoeg moet ik je terug slecht nieuws vertellen. Maandag had ik nog 10 km gelopen met de club, ging goed maar dan begon het 's nachts kreeg geen adem en krijg koude rillen en moest braken. De dokter opgebeld midden de nacht een inspuiting gekregen en de nacht nog  thuis te blijven, had geen oog dicht gedaan. Dinsdagmorgen kon het echt niet meer stond te wenen van de pijn aan de borstkast, dus terug de dokter en die verwees mij door naar spoed, eens daar aangekomen onmiddellijk terug aan de harttoestel, foto's van de longen en nog meerdere onderzoeken, tot ze ontdekt hadden dat er vocht onder en in  het hartzakkje zat, wat redelijk gevaarlijk was. Dus daarom terug een paar dagen in het ziekenhuis gebleven. Die vocht moet weg gaan met rusten, rusten en nogmaals rusten. Ben wel thuis maar als ik koors krijg of terug braak enz.... moet ik terug binnen. Ook moet ik je melden dat de komende jaar mij niet meer zal zien lopen want mag een jaar niet sporten, daar had ik heel veel moeite mee en veel tranen gelaten. Musschien is het voor goed gedaan. Vrijdag 14 november moet ik terug op controle en hopelijk kan ik jullie goed nieuws vertellen.

18:25 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |