27-12-08

terug wat beter

Voel mij terug wat beter, maandag een ganse dag in spanning geleefd, want de afspraak was als de dokter kwam of belde voor 18 uur dat het niet zo goed ging zijn. Oef zei ik tegen Tonny bijna 18 uur en nog geen nieuws, zoals het spreekwoord zegt geen nieuws is goed nieuws. Dan maar zelf gegaan om toch iets te weten. De uitslag was goed, mijn bloedcellen zoals witte als rode waren goed, gewoon mijn schildklier dat wat te rap werkt en daardoor dat er zaterdag niet zo goed uitzag. De andere dagen heb ik terug voldoende kunnen uitrusten, vroeg uit bed moest ik niet ( Tonny stond op om 5 uur ). Daarna deed ik wat de winkel een kleine 3 uurtjes zo kon hij gaan fietsen, want namelijk hij loopt niet meer want het koersseizoen begin in maart, dus de loopschoenen ingeruld voor de fietsschoenen. Vrijdag zijn we dan naar Tielt gegaan voor de wedstrijd van Ine ( zij deed mee aan de 5 km ), op weg naar de kleedkamers kwamen we Martine en Herman tegen. Was verdomme kou, eens dat ine aangekomen was, ging ze vlug haar gaan douchen om nog naar de 10 km te kijken, maar helaas hebben we het niet gedaan, had verdomme kou en was bang voor terug iets bij te krijgen en zo zijn vroegtijd naar binnen gegaan. Sorry, voor iedereen die aan de 10 km gestart zijn dat we niet geroepen hebben maar beloof de volgende keer roep ik dubbel, beloof.

uitslag ine :   5.4 km        tijd : 23'13"                  plaats : 24 ste op 185 dln

sint-eloois-winkel : uitslag Ine : 1500 meters                plaats : 1 ste pl.

                                     uitslag Lisa : 750 meters                 plaats : 4 de pl.

14:45 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Beter Gelukkig gaat het al wat beter,groot gelijk dat je niet gebleven bent voor de 10km,je gezondheid gaat nu voor.Het was berekoud.

Gepost door: anita | 27-12-08

KOUD Dag Anja. Het was inderdaad bere koud. Leuk te horen dat alles terug in orde is of zo goed als. Prettig eindejaar nog.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 28-12-08

koude Brr brr ik had het ook koud hoor. Blij te horen dat het steeds beter gaat. Tot de volgende keer :)

Gepost door: sandra | 28-12-08

Das terug goed nieuw dat we te lezen krijgen je bent toch op de goede weg aan het komen,ik heb je niet gezien in Tielt maar ja met zoveel volk dat daar was.

Gepost door: Bart | 29-12-08

Proficiat Proficiat Ine met je prestatie.
Groetjes

Gepost door: Layla | 29-12-08

2009 De beste (sport)wensen en een super 2009!!!!
grt.
Patrick

Gepost door: Patrick | 31-12-08

De commentaren zijn gesloten.