09-02-09

beter en beter

Terug een paar dagen verder. Moet zeggen we gaan nog altijd vooruit. Vrijdag heb terug mijn zwemgerei genomen om een paar baantjes te zwemmen ( 300 meters in totaal ) ging beter dan de vorig keer. In het weekeind : zaterdagnamiddag was er een optreden van Lisa ( een musical van haar school ) en 's avonds de prijsuitdeling van MLS critiruim voor Ine. Zondag iets vroeger opgestaan dan anders had aan een paar mensen beloofd om hun onder de baan aan te moedigen van de wedstrijd Tiegem-Harelbeke. In de namiddag dan de eerste cross van het nieuwe seizoen, die ging door in Dadizele. De kinderen hebben het allebei goed gedaan, bijna allebei een podium plaats, Lisa 5 de plaats en Ine 4 de plaats. Het verslag van hun wedstrijd kan je lezen op hun eigen blog. Dan kwam het moeilijkste de start van mijn reeks, moet zeggen had het moeilijk er kwamen tranen bij, toch blijven kijken want het is voor een heel jaar dus moet het doen. Eventjes doorbijten maar toch een maal thuis aangekomen kwamen heel veel  tranen de vrije wil, denk dat het een moeilijke periode ga zijn.

Hier enkele foto's van de kinderen tijdens hun wedstrijd

IMGP6174

start lisa ( groene broek met dapalo trui nr. 1074 )

IMGP6179

naar de helling toe ( Lisa )

IMGP6227

start ine ( zwarte broek, dapalo trui, nr.1101 )

IMGP6236

07:19 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ben trots!!! Je kan best trots zijn Anja op je kanjers!! Je komt er wel weer!

Gepost door: Tiny | 09-02-09

proficiat aan beide dochters, voor jou veel sterkte, aan alle blessures komt een einde, genieten van het zwemmen. Sportieve groeten uit Rumbeke

Gepost door: Tom Hoornaert | 09-02-09

Proficiat aan de dochters die deden het zeker goed.Ik begrijp als geen ander Anja wat je om een jaar langs de kant te staan maar toch komt de tijd dat je terug zal mogen gaan lopn en dan zal de leed vlug vergeten zijn.

Gepost door: Bart | 09-02-09

familie Beide dochters hebben het inderdaad prima gedaan. En ik ben fan van het groene broekje :).
Nog een beetje geduld en aan dokter vragen wanneer je terug je loopschoentjes mag aantrekken ... En nogmaals sorry van zaterdagvoormiddag....

Gepost door: sandra | 09-02-09

Naar een cross gaan kijken is al moeilijk als je gezond bent...maar uw kinderen hebben het schitterend gedaan hé. Goed zo.

Gepost door: natalie | 09-02-09

Mooie wedstrijd van Ine en Lisa Je dochters hebben allebei een goede wedstrijd gelopen en een prachtige prestatie neergezet. En in het zwemmen zou ik je niet kunnen volgen hoor. Ik heb nog nooit 300m aan één stuk gezwommen, dat is me nog nooit gelukt.

Gepost door: Herman | 09-02-09

De commentaren zijn gesloten.