09-03-09

een goed sportief weekeind

een goed sportief weekeind met hele mooie resultaten. Begon zaterdag met mijn man Tonny, die deedt mee aan een wielerwedstrijd in Bernissart. Jammer zat er meer in dan de 17 de plaats op een 1.5km waren ze ingelopen door het ganse groep. Ze waren met 12 man voorop. Op zondag stond hij aan de start in Ghlin, was tesamen naar daar vertrokken met zijn ouders. Daar waren er 11 man voorop, had eerst de trein gemist maar is er alleen er naar toe gereden, heel de wedstrijd voorop gebleven, maar zat op zijn tandvlees voor de spurt en eindig de laatste van de kopgroep. Dus een 11 de plaats.

Zondag vertrok ik en de kinderen naar de cross in Ingelmunster. We waren er redelijk vroeg aangekomen, op het eerste zicht lag het parcour beter dan vorig jaar, maar toch ging het zwaar worden door de wind. Eerst was het de beurt aan Lisa, die begin goed te starten ( toch beter dan vorig jaar ), goed mee van in het begin, kroop mooi uit de wind, ze waren met 5 meisjes voorop en hadden een mooi voorsprong. Omdat ze het niet kon halen in de spurt probeerde ze weg te lopen op een goed 200 meters. Maar het lukte terug niet, dus kwam als 5 de over de aankomst. Was wat verdrietig omdat het terug niet lukte voor op het podium. Daarna was het de beurt aan Ine, die had deze maal volledig de start gemist, er waren onmiddellijk 3 meisjes voorop zodat Ine in de achtervolging moest gaan, voorzichtig klom ze naar de 4 de plaats, die plaats liet ze niet meer afnemen. Bij de vorig wedstrijd viel ze wel niet stil en vond ze zelf dat het een betere wedstrijd was .

nu iets over mij, met mij gaat het prima, zelfs heel prima, mag beginnen wat buiten sporten, moet zeggen dat doe heel veel deugt. Probeer nu 1 x een 30 tal minuten te zwemmen en 1 uur te fietsen in de week, doe het gewoon als ik mij 100 % goed voel.

07:28 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.