09-03-09

een sportief weekeind van de familie

een heel mooi sportief wedstrijden met mooi uitslagen. Begon zaterdag met mijn man Tonny die ging van start in de wielerwedstrijd in Bernissant. Kwam als 17 de over de aankomst maar zat er meer in. Op 1.5 km waren ze ingelopen door de ganse groep, waren met 12 man voorop. Op zondag is hij tesamen vertrokken met zijn ouders naar Ghlin. Daar was een groepje van 11 man voorop, was eerst niet mee,  is er alleen naar toe gereden, ze zijn de ganse wedstrijd voorop gebleven, in de spurt zat hij op zijn tandvlees  en kwam als laatste van de groep over de aankomst.

zondag ging ik en de kinderen naar de crosswedstrijd in Ingelmunster. Waren daar heel vroeg aangekomen. Op het eerste zicht lag het parcour beter bij dan vorig jaar, maar ging toch zwaar worden door de wind. Eerst moest ons Lisa starten. Terug was ze goed vertrokken, waren met 5 meisjes voorop, met dat ze weet dat ze de traagste is, viel ze aan op een goed 200 meters van de aankomst, maar helaas terug mislukt en kwam als 5 de over de aankomst. Dan was het de beurt aan Ine, de start was heel slecht, slechter dan anders zodat ze onmiddellijk in de achtervolging moest, waren 3 meisjes voorop, liep voorzichtig naar de 4 de plaats en liet die plaats niet meer afnemen.

nu iets over mij, ga heel goed,  mag terug een uurtje buiten sporten dat doe verdomme deugt na al die maanden, zo doe ik nu 1 uurtje fietsen en een 30 tal min zwemmen in de week. Doe het maar als ik mij 100% goed voel en niet te moe ben, begin ook stilletjes gewoon te worden op de wedstrijden dat ik niet kan mee doen, maar ben heel tevreden met het herstel en hoop nu gewoon dat we de goede richting blijven gaan.

08:17 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Dat gaat de goed kant op!!

Gepost door: Tiny | 09-03-09

Je kroost heeft dat weer schitterend gedaan hé...

Gepost door: sandra | 09-03-09

Mooi zo...binnen de kortste keren kan je terug lopen. De dochtertjes hebben het zéér goed gedaan hé.

Gepost door: natalie | 10-03-09

Dochters Proficiat met de resultaten van de twee meisjes hé!
Hopelijk mag je binnenkort terug lopen !!
Groetjes layla

Gepost door: Layla | 11-03-09

mooie prestaties van de kindjes. Voor jou gaat het ook de goede richting uit, goed zo. De lente komt eraan en je zal nogveel buiten kunnen sporten. Hopelijk stilletjes aan opnieuw op bouwen voor het lopen, groeten

Gepost door: Tom Hoornaert | 12-03-09

Jullie zijn toch een echte sportieve familie en gelukkig hoor je daar ook terug bij.

Gepost door: Bart | 12-03-09

Sporty Familie Tof zo'n sportievelingen samen ! alles ok zie ik /-) ps heb niet veel tijd gehad om te bloggen en de FBen :-(

Gepost door: Katrien | 14-03-09

De commentaren zijn gesloten.