16-03-09

cross meulebeke - wielerwedstrijd Ingooigem

cross Meulebeke

Lisa : Die was terug goed vertrokken was zelf als eerste weg. Maar was verstandig om de kopwerk aan iemand anders over te laten. Liep op een goed 300 meters nog mee met de kopgroep, maar moest dan eventje de rollen lossen. De 5 de kwam nog bij haar, dus voor de 4 de en de 5 de plaats wordt er een spannende spurt. Nipt was ze verloren.

IMGP6713

Lisa : de start

IMGP6714

Lisa : goed gestart

IMGP6716

Lisa : op 300 meters nog mee met de kopgroep

Nu iets over Ine: Die was terug slecht gestart, ging bijna als laatste door de bocht. Had de 1 ste ronde wat plaatsen goed gemaakt. Bij het ingaan van de 3 de ronde kreeg ze wat problemen met haar adem. En moest het tempo wat laten zaken, zo zijn er terug wat loopsters voorbij gelopen. Ze kwam als 8 ste over de aankomst, wat ik nog tamelijk goed vond, want zit namelijk in de proef periode en dat ga nu 1 maal voor, vind zij zelf ook. Dus nu volledig achter de boeken en hopen op een mooi resultaat.

IMGP6725

Ine: in de start slecht weg

IMGP6727

Ine : bij het ingaan van de 2 de ronde

IMGP6730

Ine : bij het ingaan van de 3 de ronde

wielerwedstrijd Ingooigem ( tonny )

Toen wij aankwamen op de wedstrijd waren ze al een paar ronden ver. Een kompakte groep was het nog ( 89 dln ). Zat mooi vooraan in de wedstrijd want het parcour was volledig in de binnen straten. Half weg de wedstrijd waren ze met 13 man voorop, ( helaas was hij niet mee ), wel 3 mannen van de ploeg. Dus de opdracht was afstoppen voor de ploegmaten die voorop waren. Eens een grote voorsprong waren ze op hun gemak, en fietste voor de veiligheid bijna helemaal achteraan. Ze hebben wel met de ploeg de overwinning binnen, zelfs een mooie overwinning. Hij kwam in de pak van de groep over de aankomst.

nu iets over mij : ga nog altijd goed, maandag heb ik een goed 16 km gefiets en moet zeggen het ging heel prima, zodat ik dacht voor de ronde een beetje groter te maken. Vrijdag terug het zwempak aangetrokken voor een goed 550 meters te doen, was niet alleen want Sandra Cauwels ging de eerste maal mee.

 

 

13:00 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

zwemmen Het heeft mij deugd gedaan het zwemmen. Bedankt om mij wat te helpen met mijnen waterschrik :). Tot een volgdende. Groeten Sandra

Gepost door: sandra | 16-03-09

Knappe prestaties van uw dochters....en nog goed studeren ook. Mooi zo.

Gepost door: natalie | 16-03-09

Sportieve familie Anja je moet daar wel erg trots op zijn!

Gepost door: Tiny | 16-03-09

Het was weer een sportief weekendje,waar ze allemaal goed presteerden.Anja nog een beetje geduld en je bent ook weer vertrokken.

Gepost door: anita | 18-03-09

Prestaties Proficiat met de prestaties.
Kzal toch nooit kunnen de twee namen uit elkaar houden é!
Kmis altijd!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 18-03-09

Jij bent ondertussen goed bezig met het fietsen en zwemmen. Lisa ging goed mee met de kopgroep. Ine zat ver achteraan bij de start en dat heeft haar vermoedelijk wel wat plaatsen gekost. Tot zondag. Herman

Gepost door: Herman | 18-03-09

Knap... ... de dochters hebben het er weer goed vanaf gebracht vind ik !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 19-03-09

De commentaren zijn gesloten.