31-03-09

kiezen

Terug geen wedstrijden voor de kinderen, de laatste proeven zijn voorbij en kunnen ze terug volledig hun voorbereiden voor de pistewedstrijd die zaterdag starten. Mijn man heeft een echt rot wedstrijd gehad zaterdag in Ourtijve. Heeft de wedstrijd niet uitgereden op 2 ronden van het einde moeten stoppen. Het was volledig in waaiers gereden, brak volledig uit elkaar van in het begin zat te ver achteraan, in het laatste groepje, heeft nog tot op 100 meters van de grote groep gekomen, maar dan was zijn bobijntje op. Dan maar voor straf de E 3 prijs gereden voor wielertoeristen zondag, 140 km met liefst 5 hellingen, de tocht afgewerkt aan 28 km/u, dus een stevige training van gemaakt.

met mij ga het goed, zelfs heel goed,  de huisdokter zei van het weekeind dat ik terug voorzichtig mag beginnen, maar de specialist zou nog liever hebben dat ik wacht uit voorzorg, dus problemen wat moet ik nu doen, wachten of niet. Aan een paar raad gevraagt terug het zelfde de ene twijfel de andere zeiden zou terug beginnen. ( het kriebelt enorm voor terug te beginnen )  toch de knoop doorgehakt en besloten  te luisteren naar de specialist en de 3 maanden nog de loopschoen niet aan te doen maar het fietsen en zwemmen op te trekken in die 3 maanden. Weet niet of het de juiste beslissing is, maar ga voor : op mijn ziekbed in november krijg ik te horen dat het een jaar ga zijn en nu ben ik 3 maanden voor het schema als ik wacht tot 1/7.

08:33 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Altijd moeilijk die keuzes, je hart zegt "lopen", maar je verstand denkt dat het toch beter is om nog even af te wachten. Ik hoop dat je binnen 3mnd het lopen terug volledig kunt opnemen, dan spreken we zeker eens af!
Groetjes

Gepost door: Wendy | 31-03-09

Verstandig besluit denk ik! Met fietsen en zwemmen de basisconditie opkrikken moet je eens zien hoe snel je er weer bent als de loopschoenen weer aan gaan.

Gepost door: Tiny | 31-03-09

Ik denk ook dat het beter is om naar die specialist te luisteren. Beter wat later herbeginnen dan te vroeg aanzetten. Nog even op de tanden bijten, het einde van de tunnel is in zicht. Tot zaterdag in Blankenberge.

Gepost door: Herman | 31-03-09

Geduld...:) Je ligt 3 maand voor op schema en je fietst en zwemt dus de conditie zal onderhouden worden. Die dokter zal wel weten waarover hij het heeft zeker...nog efkes geduld dus

cisse en fie

Gepost door: Cisse en Fie | 01-04-09

De commentaren zijn gesloten.