31-03-09

kiezen

Terug geen wedstrijden voor de kinderen, de laatste proeven zijn voorbij en kunnen ze terug volledig hun voorbereiden voor de pistewedstrijd die zaterdag starten. Mijn man heeft een echt rot wedstrijd gehad zaterdag in Ourtijve. Heeft de wedstrijd niet uitgereden op 2 ronden van het einde moeten stoppen. Het was volledig in waaiers gereden, brak volledig uit elkaar van in het begin zat te ver achteraan, in het laatste groepje, heeft nog tot op 100 meters van de grote groep gekomen, maar dan was zijn bobijntje op. Dan maar voor straf de E 3 prijs gereden voor wielertoeristen zondag, 140 km met liefst 5 hellingen, de tocht afgewerkt aan 28 km/u, dus een stevige training van gemaakt.

met mij ga het goed, zelfs heel goed,  de huisdokter zei van het weekeind dat ik terug voorzichtig mag beginnen, maar de specialist zou nog liever hebben dat ik wacht uit voorzorg, dus problemen wat moet ik nu doen, wachten of niet. Aan een paar raad gevraagt terug het zelfde de ene twijfel de andere zeiden zou terug beginnen. ( het kriebelt enorm voor terug te beginnen )  toch de knoop doorgehakt en besloten  te luisteren naar de specialist en de 3 maanden nog de loopschoen niet aan te doen maar het fietsen en zwemmen op te trekken in die 3 maanden. Weet niet of het de juiste beslissing is, maar ga voor : op mijn ziekbed in november krijg ik te horen dat het een jaar ga zijn en nu ben ik 3 maanden voor het schema als ik wacht tot 1/7.

08:33 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

23-03-09

een leuk weekeind

een weekeind zonder loopwedstrijden. Met mij ga het heel goed, voel mij echt prima in orde, vrijdag op controle geweest had gehoop dat ik ging terug mogen beginnen, dat was een tegenslag nog altijd mijn loopschoenen aan de kant zetten, uitslagen waren wel goed, maar we nemen het zekerste voor ( dus dat is allesinds nog 3 maanden niet lopen ), blijf bij wat sporten zoals de andere maanden : 1 uur rustig fietsen en een 500 meter zwemmen. Zondag heb ik voor de eerste maal een weblogtraining meegemaakt wel niet als loopster, maar heb mij diensten bewezen, heb hier en daar ingesprongen waar nodig was, dat vond ik heel leuk. 's middags hadden we met de hele groep een lekkere maaltijd waar we dan gezellig konden praten. In de namiddag was er dan nog zwemmen en bowlen, moet zeggen we hebben daar heel veel plezier gemaakt. Waarvoor dank aan de inrichters (Veerle en Philippe ).IMG_0694

alles klaar gezet voor de bevoorrading

IMG_0699

daar komen ze aan

IMG_0702

nu maar zorgen dat iedereen wat drank kreeg

Koerswedstrijd Tonny

zaterdag Stasegem een wedstrijd over 60 km, echte snelheidswedstrijd niemand geraakt weg aan zo een hoog gemiddelde ( 41 km/u ), was spannend afwachten naar het telefoontje kon helaas niet mee de winkel moest ik open houden tot 18 u. Daar kwam het telefoontje met een mooie uitslag : een 4 de plaats op in de 50 dln

P3216862

zat de hele wedstrijd mooi vooraan : de tweede uit de bocht

P3216880

probeerde toch nog eens alleen weg te komen

zondag dan een wedstrijd in Wortegem over een afstand van 65 km, een hele zware wedstrijd volgens het horen, iedere ronde moesten ze een helling op. Ze stonden met rondt de 100 dln aan de start, maar was wel een echte afvalwedstrijd, meer dan de helft heeft de finich niet gehaald. Was al blij kreeg geen telefoon dus alles was goed, was nog altijd aan het koersen. Toen we gedaan hadden met het bowlen belde hij, de hele wedstrijd uitgereden tussen de 25ste en 30 ste aangekomen maar terug een overwinning voor de club. Was supper blij ermee. Nu uitkijken naar de wedstrijd zaterdag in Outrijve, dat is bijna een thuis wedstrijd.

koers wortegem 054
 

 

09:19 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

16-03-09

cross meulebeke - wielerwedstrijd Ingooigem

cross Meulebeke

Lisa : Die was terug goed vertrokken was zelf als eerste weg. Maar was verstandig om de kopwerk aan iemand anders over te laten. Liep op een goed 300 meters nog mee met de kopgroep, maar moest dan eventje de rollen lossen. De 5 de kwam nog bij haar, dus voor de 4 de en de 5 de plaats wordt er een spannende spurt. Nipt was ze verloren.

IMGP6713

Lisa : de start

IMGP6714

Lisa : goed gestart

IMGP6716

Lisa : op 300 meters nog mee met de kopgroep

Nu iets over Ine: Die was terug slecht gestart, ging bijna als laatste door de bocht. Had de 1 ste ronde wat plaatsen goed gemaakt. Bij het ingaan van de 3 de ronde kreeg ze wat problemen met haar adem. En moest het tempo wat laten zaken, zo zijn er terug wat loopsters voorbij gelopen. Ze kwam als 8 ste over de aankomst, wat ik nog tamelijk goed vond, want zit namelijk in de proef periode en dat ga nu 1 maal voor, vind zij zelf ook. Dus nu volledig achter de boeken en hopen op een mooi resultaat.

IMGP6725

Ine: in de start slecht weg

IMGP6727

Ine : bij het ingaan van de 2 de ronde

IMGP6730

Ine : bij het ingaan van de 3 de ronde

wielerwedstrijd Ingooigem ( tonny )

Toen wij aankwamen op de wedstrijd waren ze al een paar ronden ver. Een kompakte groep was het nog ( 89 dln ). Zat mooi vooraan in de wedstrijd want het parcour was volledig in de binnen straten. Half weg de wedstrijd waren ze met 13 man voorop, ( helaas was hij niet mee ), wel 3 mannen van de ploeg. Dus de opdracht was afstoppen voor de ploegmaten die voorop waren. Eens een grote voorsprong waren ze op hun gemak, en fietste voor de veiligheid bijna helemaal achteraan. Ze hebben wel met de ploeg de overwinning binnen, zelfs een mooie overwinning. Hij kwam in de pak van de groep over de aankomst.

nu iets over mij : ga nog altijd goed, maandag heb ik een goed 16 km gefiets en moet zeggen het ging heel prima, zodat ik dacht voor de ronde een beetje groter te maken. Vrijdag terug het zwempak aangetrokken voor een goed 550 meters te doen, was niet alleen want Sandra Cauwels ging de eerste maal mee.

 

 

13:00 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |