19-05-09

joepie

Met dat ik vrijdag in Torhout een wedstrijd terug zag en mij echt prima voelde, kreeg ik naar lang zagen toch het groen licht voor te beginnen. Heb een schema gekregen en die volg ik nu gedurende een 3 tal maanden, zodat ik het rustig kan opbouwen naar een goed 30 min aan 1 stuk te kunnen lopen. We zullen dan zien hoe ver ik sta en als er nog in zit voor van de jaar toch nog een nummer te kunnen spelden aan mijn trui. De eerste maand loop ik niet alleen, er zal altijd 1 van de kinderen als waakhond mee gaan ( gewoon voor de veiligheid ). Gisteren ben ik dus gestart met het schema : 4 x 5 min ( met een 2 min rust er tussen ), ging echt prima, nergens geen last van gehad, behalve dat het water aan het gieten was. Donderdag doe ik het nogmaals het zelfde en de week daarna zal het 6 min - 7 min - 6 min ( met 2 min rust er tussen ).

14:29 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

12-05-09

pistewedstrijd roeselare

Anja :Een wedstrijd waar ik gewoon terug het kampnummer ging doen. Dat was deze keer kogelstoten.  Had  vorig jaar ook eens gedaan, dus wist hoe het ging, de opdracht was proberen meer te gooien dan 6 m 64 cm. In werpen deed ik niet, wilde mijn krachten sparen. De eerste worp stond ik onmiddellijk aan kop, maar de laatste worp was het verste. Met een worp van 6 m 73 cm, kon ik de overwinning binnen halen en dat ook met een persoonlijk record.

Ine : die was in de week ziek gevallen, had weinig kracht in de benen maar had toch het beste uit haar gehaald. Op de 800 meters kwam ze kompleet leeg aan, de eerste ronde had ze kalm gestart als aller laatste en toch nog tweede geeindigd met een knappe tijd van 2.42.79. De 100 meters had ze van thuis gezegt start vandaag met startblokken, we zien wel waar ik eindig, de start was niet zo goed maar kon toch nog lang stand houden aan Lisa Verlinden. Haar tijd was 14.33. Voor het verspringen ging ze voor de 4 meters. Dat lukte niet ze kwam 2 cm tekort, haalde wel een overwinning met een spong van 3 m 98 cm.

Lisa : Die deed in de spurt ( 100 m )  heel goed, ze kon lang stand houden met de kop van de groep maar moeste toch op het einde laten gaan, ze kwam met een mooie tijd aan 16.88. Het hoogspring liep wat minder, ze kwam op de lat te recht en behoud een mooie grote blauwe plek aan over. Maar zoals ik ze ken zette ze toch door en behaalde met 1 m 05 cm een tweede plaats aan over met een persoonlijk record. Op de 800 meters had ze heel wat hinder van haar rug ( gevolg van het hoogspringen ) maar beet door. Kwam aan met een tijd van 3.07.18.

IMGP8100

Lisa : aankomst spurt

IMGP8202

Ine : volledig leeg aangekomen op de 800 meters

IMGP8206

Anja : geslaagde worp

IMGP8207

Anja : daar vlieg de kogel naar mijn persoonlijk record

 

07:27 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

02-05-09

aftellen....

van de week is er niet veel sport geweest voor mij, gewoon ben ik maandag gaan fietsen, ging heel goed nadeel was wilde naar Dadizele fietsen maar de wind zat slecht ( de ganse weg tegen de wind in ). Vrijdag ben ik niet gaan zwemmen, ( 1 mei ) jaarlijkse afspraak met de club voor de ekiden run te Evergem. Vorig jaar zei ik tegen de club daar loop ik in het jaar 2009 mee. Maar sloeg terug anders uit. Durf niet meer zeggen .... ( je weet wel wat ). Er waren meer ploegen van dapalo ( 5 groepen ), alle ploegen hebben hoe aangekomen met mooie resultaten. Er was ook een ploeg webloglopers ( Herman, Sandra, Chris, Vincent, Katrien en Anita ) die hebben voor de eerste maal in Evergem deelgenomen met hele mooie resultaten.

Defeyter Lisa : Was bij de vrouwe groep geplaats, voor haar was het de eerste maal dat ze mee deed, was echt zenuwachtig. Ze moest als 5 vertrekken en was een beetje bang dat ze de weg niet ging vinden, maar zoals je zie op de foto was ze mooi begeleid van een paar van de club. Legde de 5 km af in een tijd van 26.04.

Defeyter Ine : Was bij een gemengde ploeg, voor haar was het de tweede maal en wist al meer hoe het ging verlopen, was allesinds rustiger dan vorig jaar. Ze vertrok als laatste van de groep ( dus de 7 km en zoveel ). De afstand legde ze af in een tijd van 35.07 af was eerst wat onthoocheld tot dat ze de uitslag zag. Ze dacht dat het minder was dan vorig jaar, dat was zo maar wiste van een paar die ook vorig jaar als laatste start en dat de tijd ook slechter was van de jaar. Dus de omloop was iets zwaarder dan vorig jaar.

voor mij : is het aftellen geblazen, nog 4 lange heel lange weken, dan is het zo ver na een verdomme lange stop mag ik terug de loopschoenen aandoen.

DSC_0053

de ganse dapalo groep

DSC_0029

de groep van Lisa

DSC_0046

groep van Ine

DSC_0251

Ine tesamen met Nico

DSC_0289

Lisa tesamen met Nico en Jelle

 DSC_0293

 de laatste rechte lijn

3171_1112996035514_1545302257_30266323_6611561_n

de groep webloglopers
 

 

 

15:05 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |