29-06-09

pistewedstrijd Brugge

Een hele goede maand achter de rug. Mooi kunnen trainen zonder nergens last van te hebben. Loop nog altijd 2 maal in een week. Met af en toe eens een pistewedstijd, vooral doe ik de kampnummers ofwel een spurt of lange afstand.

in totaal van de maand juni : ongeveer 43 km gelopen.

Pistewedstijd Brugge

gekozen voor de spurt en het speerwerpen, de lange afstand was 5 km is nog teveel.

spurtnummer : We waren met 5, dus 1 reeks, met de glimlach aan de start wat plezier voor de start maken. Start op baan 1, goed vertrokken maar toch op het laatste wat stil gevallen, maar denk dat het normaal is, want verlopig heb ik nog geen snelheid in de benen. Mijn persoonlijk record sta op 15.3. Nu had ik 15.9 goed voor een 2 de plaats. Was echt tevreden.

speerwerpen : Veel strijd zat er niet in. Eerst wat uitleg gekregen van mijn dochter Ine die het nog tamelijk goed kan. Probleem was in het begin hielde ik mijn speer verkeerd vast één maal gesnapt, lukte het goed. Mijn verste worp was 15 m 81. Dat was goed voor de overwinning.

IMGP9325

voor de start : een beetje lachen kan er altijd af

IMGP9326

de start zelf : goed vertrokken maar stil gevallen

 

 

14:32 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

22-06-09

pannenkoekenloop in zulte

Eindelijk nog eens een berichtje. Ga nog altijd goed, zelfs prima, bouw het rustig op. Loop nog altijd 2 maal, fiets 1 maal en 1 maal zwemmen in de week, op het einde van de week is het wel voldoende. Het verlof komt in zicht dan hoop ik voor  een fietstraining en een zwemtraining bij te voegen.

Pannenkoekenloop in Zulte : Was een hele leuke dag met een toffe bende, had eigenlijk niet verwacht dat ik zolang ging lopen, maar het tempo lag heel goed voor mij. Waarvoor dank ervoor. Normaal zit ik aan 12 min aan 1 stuk, gisteren liep ik 20 min aan 1 stuk, dan eventjes een rustpauze in geschakelt en opnieuw een 15 tal min gelopen. Dat is in totaal een goed 6 km gelopen. Vond dat het voldoende was voor die dag, nu volg ik gewoon het schema verder en hoop tegen eind augustus te kunnen starten voor mijn proefstuk in Kortrijk voor de 5 km. Daarna volgt terug een controle.

IMGP9221

groepsfoto

IMGP9227

IMGP9241

IMGP9236

meer dan voldoende

 

 

09:54 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

07-06-09

Pistewedstrijd Ingelmunster

met dat het goed ging op de training, heb ik laat beslist om de 1 mijl te lopen gewoon op mijn tempo, was toch ietsje rapper dan op training. Voelde mij echt prima, was wel al allerlaatste vertrokken daar trok ik mij niets van aan, eerste 3 ronden was het gewoon uitkijken, voelde mijn benen niet alles liep naar wens dus de laatste ronde wat versnellen. Heb nog  2 mensen bij gehaald zodat ik toch niet al allerlaatste aankwam. Was supper blij, de eerste test is goed geslaagd ( tijd : 9 min 33 sec ) nu rustig verder opbouwen.

de tweede proef was verspringen, dat was een beetje een tegenslag, bij het inspringen liep het al mis, mijn bril viel af, dus bij de wedstrijd springen zonder bril, maar ja nadeel was zag niet veel was echt op gokken waar ik moest afstoten want zonder bril zie ik bijna geen steek. De verste sprong was 3 m 19 dus echt een tegenval want mijn record sta op 3 m 84 cm. De volgende keer zal ik moeten iets vinden voor mijn bril vast te houden, musschien met een rekker.

nu enkele foto's getrokken door Martine waarvoor dank

IMGP9044

start  van de 1 mijl : als allerlaatste maar met de glimlach

IMGP9059

aankomst  van de 1 mijl 

IMGP8997

aanloop verspringen : oeps hoe ver moet ik nog

IMGP8998

niet zeker van mijn aanloop, zag van ver de plank niet, dus eventjes kijken

IMGP8999

de afstoot, maar een heel stuk van mijn snelheid kwijt
 

09:22 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |