11-07-09

wedstrijd oostrozebeke

Weer een paar weken verder. Trainingen lopen goed, alles naar wens. Zelfs in het weekeind een klein test wedstrijdje in gelast. Dus een training minder van de week om dan zaterdag eens volledig door te kunnen gaan en zien hoe ver ik sta op dat moment.

Wedstrijd : zaterdag 11/07/09 in oostrozebeke

Afstand : 3 km - tijd : 15 min 02 - plaats : 6 de

De wedstrijd ging over 3 km. Een ideaal wedstrijd om te testen, dacht ik. Toen we aan kwamen viel de regen met bakken uit de hemel. Als we het parcour gingen verkennen wisten we al meer, een lood zware omloop, het was zoals een cross wedstrijd. Niet anders dan gras en schor, dus niets van baan, amai dat zal afzien zijn.

De wedstrijd zelf : de afstand was verdeeld onder 4 ronden, de start heel rustig gestart. Onmiddellijk voelde ik dat het vlot liep, dus wat rapper proberen,  slaagde iedere ronde rapper te lopen, supper zeg, echt zalig na zo een lange tijd zo een goed gevoel te hebben, kon alles zonder ergens last van te hebben. Zelfs na de wedstrijd kon ik rap aan mijn uitloop doen. Dus een echt geslaagde wedstrijd.

Nu gewoon verder op bouwen naar de wedstrijd in Kortrijk, is ook wel verschillende ondergrond maar toch niet zwaar. De afstand is wel verder, maar kijk er wel naar uit.

17:48 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |