24-08-09

prov.kamp. piste Marke - wegwedstrijd Heule

zaterdag : prov. kamp. piste marke

spurt : 20.26        3 de plaats

speerwerpen : 13m60          1 ste plaats

kogelstoten : 6m83               1 ste plaats

Al vroeg uit mijn bed, want had de winkel in de voormiddag,  veel verwachting had ik niet. De kampnummers was normaal gezien geen probleem, voor de spurt was het  anders, zo warm. Tijdens de opwarming zag al enorm af. Dus opdracht was gewoon starten en zien waar ik eindigt. De start heb ik kompleet gemist. Aan 40 meters krijg ik geen aansluiting dus gewoon op het gemak verder tot aan de meet, mijn tijd is helemaal niet goed, maar toch behaalde ik de bronze plak. ( tijd : 20.26 ). Dan was het kogelstoten. Eerst gewoon zorgen dat ik een juiste worp gooide en dan maar op recico gooien. Iedere worp gooide ik verder. Liep prima. Met een worp van 6 m 83 cm behaalde ik de gouden plak. Daarna was het speerwerpen, de 1 ste en 3 de worp was een 0 een dikke 0. Mijn laatste worp was goed voor de overwinning, die was 13 m 60. De tweede gouden plak was binnen. Een geslaagde dag was het, want mijn dochter Ine behaalde ook 1 gouden en 2 zilveren plakken.

 

IMGP0190

de spurt

IMGP0200

kogelstoten : naar de overwinning toe

IMGP0364

speerwerpen : de laatste worp was de beste worp

IMGP0401

 

zondag : wegwedstrijd Heule

Afstand : 5.2 km         tijd : 28min30        plaats : 61 ste op 95 dln

Daags na het prov.kamp. piste was het terug de beurt aan een wegwedstrijd. 's Morgens opgestaan met de hoop niet zo warm te zijn. Maar ja dat was het geval niet, was een hete dag zelfs een beetje te heet voor te lopen. Eens aangekomen ons nummer ophalen en op het gemak te voet parcour verkennen tesamen met  met mijn man Tonny en de hond Coda. Daarna klaarmaken, en flessjes vullen voor onderweg dat zou nodig zijn. Rond 15 u was het dan zover we vertrokken voor ons 5 km 2 af te leggen. Had 1 hoop in zo een weer uitlopen. Vond geen groepje om te starten dus maar mijn tempo zoeken, de eerste ronde van de 2 ronden, kwam ik door met veel moeite vond nog altijd het juiste ritme niet. Bij het ingaan van de 2 de ronde kreeg ik wat hulp van iemand van de club ( waarvoor dank ), want het opgeven stond eerder dan door te lopen. Tesamen hebben we verder gelopen, we konden er zelf nog een paar inhalen. Na 28 min 30 kwam ik over de aankomst. Eventjes uitrusten en wat uitlopen. Was enorm blij dat ik het gedaan heb, bedankt voor de vele suporters. Als we tesamen met Ine, Herman en Martine naar de uitslag keken kwam ik als 4 de veteraan door, maar op 4 sec. van de 3. Jammer.  De volgende wedstrijd zal plaats vinden ergens in Oktober.

IMGP0437

de eerste doortocht : dacht meer dan opgeven dan door te doen

IMGP0445

de laatste meters naar de aankomst

12:54 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

18-08-09

wedstrijd Middelkerke

Eindelijk terug van een maand lange vakantie in La Roche. Van het weer mochten we van de jaar niet klagen. De eerste week was het slechtste maar daarna heel prachtig weer. Ideaal weer om de loopschoenen aan te doen. Dat deden we ook in 3 weken had ik een kleine 70 km gelopen ( gewoon duurloop - rustig ), ging echt goed.

wedstrijd Middelkerke

Afstand : 5 km

Tijd : 27 min 12 sec.

Plaats : 34 ste op 103 dln.

Een onverwachte wedstrijd, 's morgens op faceb. gezien dat er een paar naar daar gingen lopen. We wisten niet waar naar toe, dus waarom daar niet proberen. Een week vroeger dan voorzien. Zat er gewoon mee in dat het een stuk in het zand ging zijn, dan ging ik niet starten.  Was afwachten. Aan de inschrijving zag ik Herman en Martine, vroeg  hebben jullie hier al gelopen, ja was het antwoord en er zat geen zand tussen gewoon 2.5 km langs de dijk en terug, ideaal om te starten. Dus nummer halen, opspelden en naar de start. Wat deed dat deugt om terug in de groep te staan veel leuker dan te kijken. Mijn doel was gewoon uit lopen. Had gerekend rond een 30 min binnen te komen, ging een heel stuk beter. Van aan de start vond ik een groepje waar ik het tempo goed kon volgen, moest mij niet opblazen, dus ideaal om zolang mogelijk bij het groepje te blijven. Dat lukte heel aardig. Hier en daar hoorde ik mijn naam roepen. Nu uitkijken naar de volgende wedstrijden : zaterdag 22 aug. prov. kamp. piste, daar doe ik de spurt ( 100 m ), kogel en speer, zondag 23 aug. wegwedstrijd Heule ( 5.4 km )

IMGP0079_bewerkt-1

IMGP0080

 

08:31 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |