21-09-09

wedstrijd Dadizele - jogging Wevelgem

vrijdagavond : wedstrijd Dadizele

Een wedstrijd om vlug te vergeten. Al heel laat beslist wat ik ging doen starten of niet, ging beter niet gestart. De wedstrijd was ene flop. Half weg de wedstrijd ben ik gewoon uit de wedstrijd gestapt, ging al geen kanten. Te rap gestart denk ik, zowas ik al opgeblazen na de eerste ronde, mijn hartslag kreeg ik niet rap naar beneden, dus het ene was opgeven. Wat gepraat met Herman, die ging zondagvoormiddag naar Wevelgem de 5 km gaan lopen met Renate, dus waarom probeer jij het daar niet opnieuw. Waarom niet dacht ik moest toch met Ine rijden.

Ine wedstrijd in Dadizele was ook ene voor vlug te vergeten. Na de eerste ronde kreeg ze enorme buikpijn. Moest onmiddellijk de groep laten lopen. Maar ze beet door en liep de wedstrijd toch uit.

Lisa deed het heel goed, die haalde voor het eerst een podiumplaats van de jaar op een wegwedstrijd. Ze was heel blij, maar toch onzeker tijdens de wedstrijd, vroeg aan iedereen die ze kende of de 4 ver achter haar was.

Foto's van de wedstrijd van Lisa

IMGP0706

 

IMGP0711

 

IMGP0715

 

IMGP0718

 

zondag jogging Wevelgem

Zo gezegt zo gedaan, gestart als allerlaatste tesamen met Herman en Renate, zat er mee in dat het terug niet ging lukken, na een kilometer zatten we goed in tempo, al bij wonder konden we dat tempo de ganse tijd aan, geen moment verzwakten we. Had echt een goed gevoel, toch een betere gevoel dan vrijdag nergens in het rood moeten gaan en nog nooit zo een laag hartslag gemiddelde gehad ( 157 ), we hadden zelf nog een beetje over zodat we nog een spurtje konden uithalen. Was echt een leuke loop en een hele mooie omloop. Bedankt aan Herman en Renate dat ik mocht mee lopen met jullie.

Ine, was goed uitgeslapen en hoopte op een beter wedstrijd dan vrijdag, buikpijn was volledig weg en ging proberen een mooie tijd te lopen. Was wel een beetje zenuwachtig want de startuur liep altijd maar wat achteruit. Eens vertrokken kon ze onmiddellijk het tempo volgen van Valerie Steen tot aan de spiltsing van 10 km, want daar moest ze haar laten gaan omdat Valerie de 10 km deedt. Dan maar alleen verder lopen tot aan de finisch proberen het tempo aan te houden. Toen ze hoorde van de spreaker op de boot dat ze als 2 de daar door kwam, gaf haar nog meer moed. Op het recht stuk naar de aankomst zag ze nog aan de klok dat het nog geen 20 min was, dus nog een spurtje voor toch onder te komen, kwam met een blij gezicht over de aankomst want zag dat ze finisch met een tijd van 19.07. Dus eerste maal onder de 20 min op een 5 kilometer

IMGP0778

 

IMGP0785

 

IMGP0794

 

IMGP0790

 

07:53 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Jullie hebben het allebei schitterend gedaan gisteren. Dikke proficiat. En ook voor de podiumplaatsen van Lisa en Ine.

Gepost door: Herman | 21-09-09

Dan gaan rappe dames worden! Worden? Dat zijn ze al!!

Gepost door: Tiny | 21-09-09

2 podiumplaatsen!! Weeral puike prestaties van heel de familie!

Gepost door: Wendy | 21-09-09

Proficiat. Wat een knappe resultaten zeg...snelle dames jullie.

Gepost door: natalie | 21-09-09

/ Knappe prestaties !
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 23-09-09

De ene wedstrijd is de andere niet hé, toch mooi gelopen en mooie actiefoto's.

Gepost door: Stofke | 04-10-09

De commentaren zijn gesloten.