05-10-09

crosswedstrijd Menen

Crossen terug begonnen, aan de voorcrossen heb ik jammer genoeg niet kunnen deelnemen, de nacrossen zal ik zoveel mogelijk meedoen, zal zien hoe ik mij voel de dag zelf. Zondagmorgen had ik een heel goed gevoel, niet vermoeid en nergens geen last, hartslag sloeg 's morgens regelmatig, dus de kleren maar in de net stoppen. Joepie kan starten zei ik tegen de kinderen en mijn man. Had ik eigenlijk niet verwacht met dat ik al een paar dagen een onregelmatig hartslag terug had en pijn in de borststreek. In 14 dagen heb ik maar 1 keer een uur gelopen, maar dat ging wel goed ( super goed ). Dan de wedstrijd zelf. Eens aangekomen, parcour verkennen, parcour was echt snel, nergens modder, gewoon 2 hellingen ( 1 redelijke stijle ). Moesten 1 aanloopronde doen en dan 2 grote. Als opwarming deed ik tesamen met Herman mee aan de volkscross, deed dat met mijn gewoone loopschoenen, liep heel goed, dus geen spike's nodig. Tussen de volkscross en mijn reeks moest er nog 1 reeks starten, dus ideaal, klaar maken voor de start. Helemaal achteraan gestart, onmiddellijk had ik een mooie ritme, één voor één haalde ik ze in, was dat een goed gevoel. Hartslag nooit boven de 175, kon echt goed doorlopen en verzwakte niet. De helling liep ik mooi omhoog, echt een supper gevoel. De afstand was 2045 meter, maar denk wel dat het wat minder was, als het juist is heb ik wel een mooie tijd gelopen erover. ( 8min08 ). Aan de aankomst kon ik onmiddellijk mij uitlopen met dochter Ine. Dus een echt geslaagde wedstrijd.

IMGP0921

De vokscross : tesamen met Herman als opwarming

IMGP0943

De start van mijn reeks : helemaal achteraan

IMGP0949

van de stijle helling naar beneden lopen

IMGP0952

bij het ingaan van de laatste ronde

Nu iets over de kinderen. Lisa heeft een pracht van een wedstrijd gelopen, was de start niet gemist en kon mooi aan sluiten bij de groep. Op het laatste stak er haar nog 1 iemand voorbij, maar kwam op een verdiende 6 de plaats aan. Ine heeft een prachtig wedstrijd gelopen. Echt mooi verdeeld. Rustig gestart als 8 ste. Maar ze haalde 1 voor 1 in. De 4 eerste waren allemaal een jaar ouder en heeft ze nog nooit voorbij kunnen steken. Jammer dat ze niet eerder kon aansluiten bij de 4 de, sloot juist aan op de laatste rechte lijn en kon niet meer spurten. ze eindig op een mooie 5 de plaats.

IMGP0876

start : Lisa

IMGP0880

naar een mooie 6 de plaats ( lisa )

IMGP0905

start Ine, rustig in de groep

IMGP0908

Ine op weg naar een mooie 5 de plaats

 

 

 

12:46 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

cross Menen Hey Anja, volgens mij klopt de afstand inderdaad niet hoor want met 8'49'' zou ik dan 13,9km/u gelopen hebben. Gewoonlijk loop ik ca. 10 km/u.
'k Was ook wel tevreden met mijn prestatie want er waren er nog 4 achter mij!

Gepost door: Astrid | 05-10-09

Reeks Lisa Het VAD-meisje dat naast Femke staat sloeg met haar hand in Femkes buik bij de start! Femke begon bij de aankomst te huilen van de pijn! 't Is blijkbaar niet de eerste keer dat ze dat doet. Anderen beaamden dit! Erg hé!

Gepost door: Astrid | 05-10-09

Het crossen is terug begonnen!! Altijd leuke verslagjes, heel veel succes het komende seizoen, voor heel de familie!

Gepost door: Wendy | 05-10-09

... Proficiat met de prestatie!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 09-10-09

De commentaren zijn gesloten.