02-11-09

cross in Waregem

Een keer crossen op zaterdag, kom niet goed uit voor mij. Heeft mij maar crossen op zondag dan moe ik niet uit mijn bed om 4 u 30 voor de winkel. Dus beschouwen voor training en op mijn hartslag lopen zoals op training. We moesten 2 ronden lopen van 1000 meters. Op mijn gemak gestart bijna helemaal achteraan,  wel mijn bedoeling voor zo te starten. Bijna op het einde van de eerste ronde zag ik Sandra C. die ook in de reeks van mij zat op de 3 de positie lopen,  waarom haar eens niet aanmoedigen. De ganse wedstrijd nam ik de kopwerk van ons groepje, hoorde dat ze het zwaar hadden, maar vervelendste voor hun was dat ik voordurend kon praten al lopen, zag iedereen staan. Zat musschien wel wat meer in, maar in de namiddag moest ik terug werken in de winkel tot 18 uur. De volkscross hebben we met een mooie groep te samen gelopen, de kleine lisa was wel een beetje boos omdat papa niet mee kon voor tesamen lopen, ze had niemand om op het laatste te spurten, waarom ik geen spurtje eens op het einde doen tegen haar, verdomme wat had ze een snelheid.

Nu iets over de kinderen :

Lisa moest 750 meters lopen, 1 ronde, geen ideaal parkour voor haar, zij houdt meer van zware parcour ofwel zo een wedstrijd maar dan met een langere afstand. De start was ze terug goed vertrokken, half weg de wedstrijd had ze eventjes moeilijk maar blijf mooi bij die dat ze moest blijven voor haar klassement. Ze moest voor dat meisje blijven voor haar 4 de plaats vast te houden. Deed dat prachtig, ze liep naar een mooie 8 ste plaats en zonder tegenslagen behoudt ze haar 4 de plaats in het klassement tot het einde van het seizoen. Zijn nu nog 2 wedstrijden tegaan.

Ine had woensdag haar voet omgeslaan op de clubtraining, met ijs, zalf, twee dagen op te doen was de zwelling weg, de vrijdag had ze geluk was geen school en kon haar voet de hele dag laten rusten in de zetel. Zaterdag  maar goed in verband gestoken en hopen op de opwarming dat ze geen pijn had. Een paar versnelling gedaan, draaien genomen, nergens geen last gelukkig was het geen zo een parcour zoals in Moorslede anders ging dat waarschijnlijk moeilijker gaan. Van aan de start was ze tamelijk goed mee, de 2 zelfde waren voorop, niet opjagen, de 3 de liep ook wat voor zodat ze als 4 de, 5 de aan het einde van de eerste ronde door kwam,  lichtjes versnellen op het mooi hipodroom piste, ideaal ervoor, bij het ingaan van de grasstrook zat ze bijna bij de 3de, maar op afstand houden zo kort mogelijk en alles op de laatste strook zetten. Ze wiste van vroeger dat ze rapper was dan haar, heeft nog samen bij AZW gelopen. Zo is ze terug 3 de geworden en sta voorlopig veilig op de 2 de plaats in het eindklassement.

Voor mij sta er nu 2 weken volop training met als hoofddoel proberen op 14 november in Torhout ( Run For Paraguay ) de 15 km te lopen zonder in problemen te komen.

enkele foto's :

IMGP1645

IMGP1764

IMGP1765

 IMGP1569

IMGP1575

 IMGP1596

IMGP1603

 

14:05 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Het zal je wel lukken om binnen 2 weken 15km te lopen zonder problemen, veel trainingsplezier!

Gepost door: Wendy | 02-11-09

knap gelopen heb je. En er zat in de volkscross ook nog snee op, alhoewel daar geen maat stond op Lisa. Ze heeft er ons allemaal afgespurt. En aan de foto te zien heeft ze er ferm van genoten :-)
Ine heeft haar wedstrijd fantastisch goed ingdeeld, met een mooie 3de plaats als resultaat. Dikke proficiat voor alle drie.

Gepost door: Herman | 02-11-09

knap gedaan hoor Anja...en je dochters deden het ook uitstekend. Mooie namiddag voor jullie.

Gepost door: natalie | 02-11-09

Sandra C Merci voor het supporteren: vond ik wel plezant :))). En ons gezamenlijk tettervolkcrosske is voor herhaling vatbaar.

Gepost door: sandra | 02-11-09

De commentaren zijn gesloten.