19-11-09

cross Marke - cross Ingelmunster

Zaterdag 8/11 was er clubfeest daar deden de meisjes een dansje hier enkel foto's

091107 DapaloClubfeest 110

091107 DapaloClubfeest 112

Cross Marke

Een wedstrijd midden de week ( woensdag 11/11 ). Normaal loop ik geen wedstrijden in de week, maar ja wat moet je doen als het kribbelt starten hee. Gewoon als training beschouwen. Aan de inschrijving hoorde ik van iemand van de club dat ze voor iemand moest zijn voor haar klassement, haar helpen was de boodschap, met dat ik in het voorjaar de crossen niet kon meedoen kwam ik niet in aanspraak ervoor ( teweinig wedstrijden ). Eerst de volkscross als parcour verkenning en als opwarming, De wedstrijd zelf ging over 3 ronden, afgesproken de eerste ronde loop jij op kop,ik laat een klein gaatje en spurt naar u toe voor de volgende twee ronden tempo te trekken. Geslaagt in de opdracht, nu nog 1 maal ervoor in Ingelmunster zei ze, dus terug helpen bedoelde ze en waarom niet als je kan helpen.

Lisa starte ook. Zij moeste nog 1 keer voor een meisje geraken en was zeker van haar 4 de plaats in het eindklassement. Voor haar was het 2 kleine ronde goed voor een afstand van 1000 meter. Was niet zo zenuwachtig zoals de vorige keren, rustig aan de startlijn stoen, dat zag je ook aan haar perfecte start, was onmiddellijk goed mee, ze blijf doorbijten en behaalde een mooie podiumplaats, haar eerste in een cross, was super blij.

Ine starte bij de kadetten, aan de start had ze haar laten wegduwen, zo moest ze al een mooi spurtje doen om vooraan de groep te komen. De 3 eerste waren al van bij de start weg, het gaatje kreeg ze niet toe, zelf kwam nog iemand bij haar aansluiten en had zelfs problemen om te volgen, moest er eventjes af maar kwam op de piste er terug bij. Herman riep wachten op de spurt, je ben rapper, inderdaad ze deed daar een kracht spurt en won de spurt voor de 4 de plaats.

enkele foto's :

einde 1 ste ronde

 

2 de ronde

 

IMGP1812

 

IMGP1860

Zaterdag was er een goede test voor mij, tesamen met Sandra ging ik naar run for paraguay. Een mooie parcour, je kon kiezen tussen 5,10 of 15 km. Had in mijn gedachten voor de 15 km, ze zeiden aan een rustig tempo, in het begin had ik wat moeite voor te volgen, ben dan maar vooraan de groep gaan lopen en daar was het beter. Het was een geslaagde test.

cross Ingelmunster

Een cross waar ik graag loop, mooi parcour goed beloopbaar, zoals beloof ging ik terug iemand van de club helpen.  Moesten 3 ronden afleggen, vertrokken met haar van aan de start na ik de kop, de 1 ste ronde een mooi tempo zodat we een mooie voorsprong kregen, dan waren we gerust voor de rest van de wedstrijd. Volgens dat ik daags ervoor een 15 km gedaan heb waren de benen goed, had het eigenlijk niet verwacht. Ine starte terug niet zo goed, had tamelijke zware benen, musschien al iets van de griep in haar, want is dinsdag ziek gevallen. Toch heeft ze een 4 de plaats behaald en zo haar 2 de plaats kunnen behouden in het eindklassement. Lisa ging niet van start, zij koos voor een verjaardagfeestje. Mijn man ging ook eens crossen, bij de sen. 2, moesten 5 ronden afleggen, de start was hij mee in de groep, maar vlug moest hij eraf en is op eigen tempo de wedstijd uitgelopen. Volgens dat hij bijna nooit cross vond ik het al een mooie prestatie.

enkele foto's

DSC_0051

DSC_0058

laatste ronde

 tonny reeks

 

 

 

17:45 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

mooie resultaten hoor. Proficiat.

Gepost door: natalie | 19-11-09

goe bezig Jullie zijn goe bezig!!!! Verzorg jullie verder goe en ik vond het super dat je in Torhout 15 km hebt gelopen!!! Verder naar je lichaam blijven luisteren hé.

Gepost door: Sandra | 19-11-09

Knap gelopen, alle drie. Veel beterschap voor Ine.

Gepost door: Herman | 20-11-09

Weeral een sportief weekje gehad!! Mooie prestaties van de hele familie!

Gepost door: Wendy | 20-11-09

... Mooie resultaten...

Gepost door: Layla | 21-11-09

De commentaren zijn gesloten.