15-12-09

wedstrijd Langemarke

Tussen de crosswedstrijd in Ingelmunster en Langemarke heb ik maar 6 x kunnen de loopschoenen aan doen. Eerst de kinderen die ziek waren, daarna de drukke periode tijdens de proeven. Eigenlijk een beetje teweinig tijd gehad om goed te trainen.

De wedstrijd zelf : Eerst was de start van Lisa bij de jeugdreeksen, veel hadden we er niet van verwacht met dat ze weinig gelopen heeft wegens haar ziek zijn ( 2 weken ), daarna zat ze in de proeven. Toch heeft ze een pracht van een wedstrijd gelopen met een 2 de plaats, was altijd mee met de kopgroep, de laatste ronde waren ze nog met 2 voorop, maar de laatste rechte lijn moest ze de rollen lossen. Daarna was het de start voor de rest van het gezin ( ik, Tonny en Ine ),  Ine is de rapste van ons, maar ze had er geen zo goede hoop op, zo midden in de proeven, de ganse week vroeg op en laat gaan slapen kroop in haar. Niet volledig fit aan de start. Maar wel een goede test  hoe ver haar vader sta, want voor de wedstrijd in Deerlijk heb ze een weddenschap afgesloten met haar vader ( luid als volg wie de laatste aan komt mag een maand niet snoepen ). De wedstrijd zelf nu. Ine kwam als eerste aan maar heeft enorm diep moeten gaan want haar vader kwam maar een goed 21 sec achter haar aan. Voor mij hebben ze nog een goed 2 min moeten wachten. Was wel een beetje boos omdat ik de tijd van over 2 jaar niet kon halen. Ging zo graag die tijd  van 17.20 halen maar ben uitgekomen op 17.50. De hele wedstrijd had ik een enorm slecht gevoel. Nu maar proberen in Deerlijk ietsje beter te doen dan 2 jaar geleden. Tijd toen : 28.10.

Plaatsen : Lisa : 2 de plaats

               Ine : 37 ste plaats en 4 de vrouw ( 15.12 )

               Tonny : 42 ste plaats ( 15.33 )

               Ikke : 78 ste plaats  ( 17.50 )

nog enkele foto's : start langemarke

 

doortocht langemarke

 

IMGP2875

 

IMGP2878

14:39 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

In Deerlijk zal die tijd van 28'10" wel geen probleem zijn. Probeer toch maar redelijk vooraan te staan want met zo een massa kan je algauw een minuut verliezen aan de start.

Gepost door: Spencerwoman | 15-12-09

Het kan niet altijd prijs zijn Anja.

Gepost door: Tiny | 15-12-09

brr brrr brrrr Brrr brrr brrr wat was het koud zondag :) ik ben bij mijn stove gebleven hoor :) dus chapeau om in zo'n koude te lopen!!!

Gepost door: Sandra | 15-12-09

Leuk zo met heel de familie op stap!!

Gepost door: Wendy | 17-12-09

Sterke prestaties van jullie allen. Een tijdje niet trainen kan soms goeie prestatie leveren...
Nu mijn wensen:
Ik wens je een kerstmis zo bijzonder en een gelukkig 2010 met telkens weer een ander wonder.
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 24-12-09

De commentaren zijn gesloten.