28-12-09

wedstrijd Sint-Eloois-Winkel

Afstand : 4.250                  tijd : 22.29

Een wedstrijd waar ik naar uitkeek,  wilde beter doen dan in Langemarke. Rustig starten was de opdracht. Na de jeugd een beetje warm lopen tesamen met Herman en mijn oudste dochter Ine. Daarna naar de start. Zo gezegd zo gedaan redelijk achteraan gestart voor rustig de wedstrijd op te bouwen. Ging supper na een goed 1 km kon mooi tempo vinden, jammer kwam ik Ine tegen na een goed ongeveer 1.5 km, deed mij raar riep wat is er gebeurd, antwoorde : been pijn, op de borduur beland. Maar zoals ik haar kende liep ze toch de wedstrijd uit. Zei nog moet ik bij jou blijven, nee riep ze je loopt goed doe maar verder, kom wel mee met andere van dapalo. Zo liep ik van de ene groep naar de andere groep, naar een mooie tijd. Maar toch zat ik ermee in met Ine tesamen met Lisa gingen we tegen lopen, maar moest niet ver lopen want ze kwam er al aan, met heel veel pijn, de tranen in de ogen. Eens ze volledig stil stond kon ze bijna niet meer weg, Ze had ernorme pijn aan de lies en de knie. Ze hoopt dat het niet erg is want zou zo graag beginnen met de voorbereiding voor de crossen in Febr. Dus voor mij was het mooie afsluit van het jaar 2009, na een volledig voor seizoen voorbij te zien gaan. Maar gelukkig kreeg ik vlugger het groen licht dan verwacht en kon ik het najaar nog volledig mee pakken. Hopelijk is 2010 een mooi loopjaar zonder problemen. Aan allemaal een mooi 2010 gewenst.

IMGP3132

 

09:54 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

15-12-09

wedstrijd Langemarke

Tussen de crosswedstrijd in Ingelmunster en Langemarke heb ik maar 6 x kunnen de loopschoenen aan doen. Eerst de kinderen die ziek waren, daarna de drukke periode tijdens de proeven. Eigenlijk een beetje teweinig tijd gehad om goed te trainen.

De wedstrijd zelf : Eerst was de start van Lisa bij de jeugdreeksen, veel hadden we er niet van verwacht met dat ze weinig gelopen heeft wegens haar ziek zijn ( 2 weken ), daarna zat ze in de proeven. Toch heeft ze een pracht van een wedstrijd gelopen met een 2 de plaats, was altijd mee met de kopgroep, de laatste ronde waren ze nog met 2 voorop, maar de laatste rechte lijn moest ze de rollen lossen. Daarna was het de start voor de rest van het gezin ( ik, Tonny en Ine ),  Ine is de rapste van ons, maar ze had er geen zo goede hoop op, zo midden in de proeven, de ganse week vroeg op en laat gaan slapen kroop in haar. Niet volledig fit aan de start. Maar wel een goede test  hoe ver haar vader sta, want voor de wedstrijd in Deerlijk heb ze een weddenschap afgesloten met haar vader ( luid als volg wie de laatste aan komt mag een maand niet snoepen ). De wedstrijd zelf nu. Ine kwam als eerste aan maar heeft enorm diep moeten gaan want haar vader kwam maar een goed 21 sec achter haar aan. Voor mij hebben ze nog een goed 2 min moeten wachten. Was wel een beetje boos omdat ik de tijd van over 2 jaar niet kon halen. Ging zo graag die tijd  van 17.20 halen maar ben uitgekomen op 17.50. De hele wedstrijd had ik een enorm slecht gevoel. Nu maar proberen in Deerlijk ietsje beter te doen dan 2 jaar geleden. Tijd toen : 28.10.

Plaatsen : Lisa : 2 de plaats

               Ine : 37 ste plaats en 4 de vrouw ( 15.12 )

               Tonny : 42 ste plaats ( 15.33 )

               Ikke : 78 ste plaats  ( 17.50 )

nog enkele foto's : start langemarke

 

doortocht langemarke

 

IMGP2875

 

IMGP2878

14:39 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |