16-02-10

parkloop dadizele : prima seizoen start

Uitslag : Lisa : 4 de plaats

               Ine : 1 ste plaats

              Anja : 7 de plaats

Het seizoen is terug gestart. Naar jaarlijkse gewoonte met de parkloop in Dadizele. Aan talel 's middags kon je de zenuwen voelen. Lisa moet starten in een nieuwe reeks, nl. 1 ste jaar miniem, Ine start als 2 de jaar kadet. We kwamen ruim 1 uur voor de wedstrijd aan, alle tijd om het parcour te bekijken, gelukkig want thuis had ik de spike's klaargemaakt met pinnen van 9 mm, eens aangekomen hadden we beslist om maar 6 mm te lopen, parcour was op 2 stroken gladde, juist na de start en op de helling.

wedstrijd Lisa

zij moeste voor de eerste maal een groter afstand lopen. De afstand was 1395 meters goed voor 1 grote ronde. Nooit gedacht op een mooie ereplaats,   een mooie spurt behaalde ze een 4 de plaats. Een prima start. Meer kan je lezen op haar eigen blog.

wedstrijd Ine

zij moeste een afstand afleggen van 1795 meters. Een b en een c ronde. Had gezegt loopt verstandig, kijk de kat uit de boom en het is binnen. Dat deed ze kwam als 1 ste over de meet met een grote voorsprong. Meer kan je lezen op haar eigen blog.

wedstrijd Anja

wat was ik blij, vorig jaar stond ik aan de kant nog, nu aan de start. Wij moesten een afstand doen van 2370 meters goed voor 2 grote ronden. Start gans achteraan omdat  nog geen snelheid heb, ging van de start goed, de benen wilden mee,  opschuiven rustig met een groepje, bij het ingaan van de 2 de ronde ging het zo prima, kon het tempo zelf nog iets omhoog trekken. Op een goed 300 meters haalden we er nog 2 in, wist dat er nog bij zatten van mijn categorie. Opdracht was er voor proberen te zijn. Aanvallen, wist niet hoe zij spurten, had enorm moeilijk zodat het toch op een spurt uitkwam, de laatste rechte lijn moest ik op kop zitten en gewoon alles op niets zetten. Gelukt, zo liep ik naar een onverwachte 7 de plaats.

dadizele foto 1

 

dadizele foto 2

IMGP3594

dadizele foto 2

lisa : de spurt gewonnen voor de 4 de plaats

dadizele foto 2

ine : een verstandig wedstrijd gelopen

08:04 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |