14-04-10

wegwedstrijd wervik

eindelijk tijd gevonden om het verslag van de wedstrijd zaterdag,

Normaal gezien ging ik geen wedstrijden lopen in April, Tonny ging de maand de zaterdag wedstrijden rijden, maar wegens ziekte kon hij niet deelnemen. Zaterdag was hij beter, dus kon hij de winkel doen. Dat was zo geregeld de vrijdag. De kinderen waren blij, toch nog een wedstrijd. Ine kijk er naar uit op de korte afstand, ze had tegenslag, 's nachts had ze de hele nacht opgelopen met pijn in de buik, braken, diaree enz..., de plaag zo je zeggen, als het een keer in huis zit vallen er meestal ernog. Tot nu toe zijn er geen zieken meer en iedereen is terug aan het trainen.

afstand : 3.4 km        tijd : 16.39        plaats : 31 ste op 76        cat : 3 de pl. op 18

De wedstrijd zelf, ging het gewoon houden als training omdat ik niet veel geslapen had, was al vroeg op ook, ruim op tijd kwamen we toe. Inschrijven en het parcour verkennen van Lisa, ik ging wel zien hoe mijn ronde was. Ze wilde vroeg naar de start zo smal met zo een massa. Rondt 14.30 was ze vertrokken voor haar 1000 meters,  mooi in de groep, probeerde het tempo aantegeven. Een prachtig wedstrijd liep ze, kwam mooi als 3 de over de aankomst en was super blij. Om 14.45 was het dan de beurt aan mij. Kijken wie waar stond, vooraan ging ik niet staan, mooi half weg de groep was goed, vond onmiddellijk iemand die een mooi tempo had, de hele weg tegenwind kroop ik in zijn spoor, eens met wind neemde ik het tempo over, het ging super, in de verte zag ik verschillende waar ik vroeger mee liep, vertraagde niet liep gewoon het tempo verder. Eens aan de aankomst zag  dat ik nog een mooie tijd had. Een geslaagde wedstrijd, na de wedstrijd liep ik gewoon nog 45 min uit aan een rustig tempo zodat  in totaal met de wedstrijd een goed 10 km in de benen had. De juiste plaats wist ik niet, was spannend kijken naar de uitslag op het internet, Maandagavond zei Ine sta erop, rarara de hoeveelste ben je in totaal en in je cat., weet het echt niet zei  zal blij zijn als ik in totaal  half weg zit en in de cat. rond de 10 de plaats. Nee zei ze beter, in totaal zit je mooi in de eerste helft en in je cat. hebt je podiumplaats met een 3 de plaats.

wervik

wervik nr.1

 

15:38 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Goed gedaan ! proficiat ! En ook voor Lisa natuurlijk. Is Ine ondertussen genezen?

Gepost door: Chris | 14-04-10

Jullie hebben het allebei fantastisch gedaan. Lisa heeft haar wedstrijd goed ingedeeld en jij was gewoon super. Die podiumplaats heb je dubbel en dik verdiend. Spijtig dat Ine niet kon mee doen.

Gepost door: Herman | 14-04-10

Heel goed! Hey Anja,
je hebt een prima wedstrijd gelopen! En altijd met de glimlach op je gezicht!
Ook chapeau voor Lisa. Hopelijk is Ine weer snel fit!
Groetjes

Gepost door: Audrey | 14-04-10

Wow, een podiumplaats, sterk

Gepost door: Stofke | 15-04-10

Proficiat !!! Mooi gedaan een podiumplaats in je cat..
Ook knap van Lisa, 3e bij de jeugd, proficiat !!!
Beterschap voor Ine, hopelijk kan ze snel terug lopen.
Ik heb begin dit jaar een transfer gedaan naar ETZ, en ken Marino reeds van vorig jaar in Zofingen en Halle, 'k heb hem gisteren nog gezien in Wevelgem.
Groetjes,

Gepost door: Xavier | 19-04-10

Mooi! Proficiat met de podiumplaatsen in je gezin!

Gepost door: Wendy | 21-04-10

De commentaren zijn gesloten.