18-06-10

eindelijk nog eens tijd gevonden

Wedstrijd Blankenberge ( piste )

Proeven : 200 meters - discus - 1500 meters

De eerste proef van de dag was de spurt ( 200 m ). Amai wat was dat lastig, is toch mijn ding niet dat spurten. Daarachter was de afstand, iets wat ik liever doe, al was de afstand kort, liep alles goed mee, kwam als 11 de binnen op 20 dln, bij de senoirs 2 behaalde ik een 3 de plaats. Het laatste van de dag was echt iets om te lachen, nl. discus, vooral die schijf was veel groter dan mijn hand, ze zeiden dat heeft niet, maar die viel altijd bijna uit mijn handen. Gelukkig had ik een paar goed pogingen zodat ik toch op een 2 de plaats terecht kwam.

een paar foto's van die wedstrijd :piste blankenbergh spurt

piste blankenberghe lange afstand nr.1
 

piste blankenberghe lange afstand nr.5

piste blankenberghe discus nr.2
 

Wedstrijd Tielt ( 6-6-2010 )

afstand : 10 km in 52.07

Daar kijk ik al lang naar uit om nog eens een iets langer afstand te doen dan altijd dan 5 km. Had uitgereken om rond de 55-57 min binnen te komen. Afgesproken met Herman om samen te starten, zo was Herman mijn haas voor in de tijd binnen tekomen, de dag zelf zagen we Peter die was ook bereid om te helpen. We starten ver achteraan zodat we zelf niet te rap gingen starten, maar toch iets te rap naar wens, niet veel vertragen, maar proberen dat vol te houden. Er waren 4 ronden. De eerste ronde kwamen we goed door, de 2 de ronde ook, maar daar kreeg ik al ietsje moeilijker berg op. De 3 de ronde was op karakter, kon geen pap meer zeggen, de 4 de ronde zei ik tegen mij eigen nu moet het lukken mag nog iets vertragen zit dan toch nog in mijn tijd, Peter nam het tempo, al was ik kapot probeerde ik het tempo van hem vol te houden, gelukkig zag ik de aankomst dood blij liep ik naar een mooie tijd van 52.07, kwam als 7 de master over de aankomst. Dank u Peter en Herman voor de hulp, anders had ik het waarschijnlijk niet zo kunnen afwerken. Nogmaals bedankt

enkele foto's

tielt nr.1

tielt nr.4

tielt nr.7

oef , bijna gedaan nog een ronde rond de piste, nogmaals bedankt voor de hulp

 

14:23 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Knap Knap, Knap. Vooral in Tielt :-)

Gepost door: Herman | 18-06-10

Jeej!! Mooie prestaties Anja!!

Gepost door: Wendy | 18-06-10

Knap gelopen Anja en dit op een heel lastig parcours. In de komende wedstrijden kan je het nog een stuk sneller, je zal wel zien ;)

Gepost door: peter | 19-06-10

De commentaren zijn gesloten.