21-06-10

wedstrijd Rekkem

Een ganse week zitten denken welke afstand, 2,7 km - 4,6 km of 10 km. Besloten om de middelste afstand tenemen, het spijt mij niet, zo een zwaar parcour. Met veel wind, helling op en af, koud weer maakt het enorm zwaar. De kinderen deden mee aan de jeugd en de 2,7 km. Die hebben echt van de wedstrijd een plezante loop van gemaakt, in de plaats van eens proberen de eerste te worden deden ze voor de laatste, die won. Bij de jeugdloop had Ine het gemakkellijk ze waren maar met 3, onze Lisa deed de jeugdloop gewoon rustig. Bij de jogging lag het al een stuk moeilijker, er waren er nog die een stokkje wilden steken. Volgens het horen van haar hadden ze de ganse 2,7 km enorm veel gelachen. Nog nooit hadden ze zo traag gelopen, was meer wandelen zeiden ze. Toch is ze geslaagd, ze moesten wel nog 1 iemand over de meet duwen. Een foto van de aankomst van de 2,7 km.

IMGP7729

Ine : als allerlaatste over de meet, wat hadden ze gelachen de ganse weg

Daarna was het aan mij. Tesamen met Herman, Veronique T. gingen we tesamen  de 4,6 km. Hadden afgesproken om rond de 11 te lopen. De eerste rechte lijn liepen we al wat te rap, in plaats van te vertragen, liep Herman op kop iets rapper. Hij was goed, moest bijten op mijn tanden om hem te volgen,hij liep een groot stuk aan 13. Eens aan de leie nam Veronique over en riep het zwaarste kom nog, amia zat dan er al door. Ze nam het over van Herman maar wij moesten passen. Inderdaad eens van de leie weg kwam er nog zo een helling aan dacht dat het nooit ging stoppen zag er geen einde aan. Moest vertragen, op eigen tempo omhoog, eens boven was het dan lichtjes naar beneden naar de aankomst wat was ik blij dat ik de meet zag nog een spurtje uit persen, die na mij begon te spurten. Met een mooie tijd van 21.29 kwam ik over de aankomst als 6 de dame en 3 de in mijn cat. Dank zij Herman en Veronique die een groot deel van het werk , meer dan de helft het kopwerk op hun nam. Waarvoor dank. Volgende week is het prov. kamp. piste 5000 meters, hoop op terug een mooi tijd, musschien een podiumplaats, daar droom ik van. Maar denk dat het een stuk moeilijker ga zijn.

Een paar foto's :

IMGP7876

IMGP7737

IMGP7765

 

07:26 Gepost door acke anja in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Die foto van je dochter is bangelijk, zo veel plezier :). Jij hebt een knappe tijd neergezet, heel veel succes met het pk!!

Gepost door: Wendy | 21-06-10

proficiat Anja, dit heb je prima gedaan...met deze form is een podiumplaats zeker mogelijk. Succes.

Gepost door: natalie | 21-06-10

je blijft maar verbeteren Anja, mooie prestatie alweer. En aan de foto te zien had Ine idd heel veel plezier !

Gepost door: Chris | 22-06-10

*** Mooie wedstrijd gelopen.
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 30-06-10

De commentaren zijn gesloten.