13-07-10

piste Ingelmunste

De laatste wedstrijd voor het verlof.

De proeven waren 100 meter - 1 mijl - kogelstoten

starten met de spurt :

Oeps wat was ik nog tamelijk weg, maar niet voor lang, viel kompleet stil, wat kan dan die 100 meters lang zijn. Gelukkig toch 1 iemand achter mij gehouden

Kogelstoten :

Wat ik niet graag doe, is toch juist kogel zeker, met mijn weinig armsperen, kan ik maar met moeite die kogel opnemen. Heef mij maar een andere kampnummer. Toch kwam ik niet als allerlaatste, maar veel achter mij kwamen er wel niet meer.

mijl :

Alles maar op de mijl plaatsen, de twee andere proeven waren zwak. De eerste ronde terug mooi in de tweede groep, terug het zelfde systeem proberen te doen zoals in Waregem. Stilletjes aan het tempo trekken. Het lukte maar moeilijk toch moeilijker dan de week voordien. Er blijf maar 1 iemand aan mijn voeten plakken, maar laat ze maar plakken, daarvoor zijn we van de zelfde ploeg en we lopen toch in een andere reeks. Met een mooie 7 de plaats was ik dik tevreden. In mijn cat. kwam ik wel als 2 de over de aankomst en mijn loop gezelschap heb ik toch naar een mooie overwinning geleid in haar cat. Toch nog iets goed gedaan die dag.

enkele foto's

lange afstand.JPGspurt ingelmunste nr.1.JPGlange afstand nr.2.JPGlange afstand nr.3.JPGkogelstoten nr.2.JPG

20:45 Gepost door acke anja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

proficiat Anja, toch knappe prestaties.

Gepost door: natalie | 18-07-10

Toch nog een knappe afsluiter met een tweede plaats :-)

Gepost door: Herman | 23-07-10

De commentaren zijn gesloten.