13-07-10

piste waregem

Eindelijk nog eens tijd gehad.

Piste wedstrijd waregem ( 3/7/2010 )

Terug een wedstrijd met 3 proeven, zoals alle pistewedstrijden. Programma zag er als volg uit. Spurt 200 m - afstand 3000 meter - kampnummer verspringen.

Starten met de spurt.

Een 200 meter dat ligt mij iets beter dan de 100 meters, want ik ben namelijk geen spurtster, er zitten rapper in de groep. Toch was ik goed vertrokken, de kat uit de boom kijken. Mij laten in het begin mee trekken en dan proberen er van weg te lopen. Is mij gelukt met een mooie overwinning.

Lange afstand.

We moesten starten met het jong geweld, laat die maar gaan ga mij in de 2 de groep wegstoppen. Na een eerste aanloop van een ronde naam ik het kopwerk over. Liep gewoon mijn tempo en liep alleen weg van de groep, dat had ik niet verwacht, maar ja 1 maal weg moet je doorgaan, al heel mijn leven dat gehoord. Kwam mooi als 4 de over de meet en 1 ste van mijn cat.

verspringen

Passje nemen en inspringen. Wat was dat hard aankomen in die zandbak, lag er keihard bij. Lukte aardig maar durfde toch niet volledig door springen, was bang voor mijn voeten en knieen bij het landen, zo hard. Daar liep ik ook met de overwinning weg

enkele foto's

 

verspringen.JPGverspringen nr.1.JPG afstand 3000 m.JPG

20:29 Gepost door acke anja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.